Svetlucavi mejkap look s Fendi Couture revije ponećemo prvom prilikom

Bajkovita revija Fendi Couture jesen/zima 2022/2023. prenela nas je u svet raskošnih haljina i blještavih dijamanata, a mejkap je bio podjednako očaravajuće svetlucav. Ali, i iznenađujuće nosiv. Evo kako i vi možete poneti ovaj look.

Sasvim prikladno za modnu reviju koja je u centar pažnje stavila blještavi, minuciozno izrađeni nakit od belih dijamanata, sa tzv. pavé (popločanim) stilom ugradnje, i beauty lookovi su na reviji Fendi Couture jesen/zima 2022/23. bili podjednako očaravajući.

I iznenađujuće jednostavni.

Ten je ostavljao potpuno prirodni izgled, bez vidljivog pudera, jakog senčenja ili rumenila.

– Išli smo na tzv. golo i blistavo lice i sedefaste oči koje su, kako je revija odmicala i postajala sve glamuroznija, u krešendu, u poslednjim lookovima bile posute srebrnim šljokicama – napisao je šmiker Piter Filips na svom Instagram profilu. Postepenim prelazom od sedefastih senki ka šljokicama na kapcima postignuto je da mejkap bude usklađen sa sve glamuroznijim odevnim kombinacijama koje su se nizale na pisti.

Na nekim modelima svetlucava srebrna šljokičasta senka nanesena je na kapke u nesavršenom potezu, a Amorov luk na usanama delikatno je naglašen hajlajterom, što stvara eteričan (i zavodljiv!) efekat.

Druga grupa manekenki nosila je mat senke i sedefasti hajlajter, koji je nanesen na kožu u obliku slova C preko slepoočnica i vrhova jagodica, reflektujući svetlost i stvarajući efekat svežine na koži.

Iza jednostavnih, zaglađenih frizura, koje su dopuštale haljinama da pričaju, stoji frizer Gvido Palau. On je zagladio naelektrisane vlasi, ali je istovremeno ostavio privid prirodne teksture, čime je izbegao da frizura izgleda previše strogo.

Kompletan utisak koji ostavljaju šminka i frizura sa revije Fendi Couture je look koji će mnoge od nas želeti da primene, posebno kada počne sezona prazničnih žurki.

Foto i video: Instagram @fendi

Povezani članci

Ariana Grande
Moda

Ariana Grande novo je Swarovski lice

light of the soul
Moda

Light Of The Soul: 6 neodoljivih novih komada sa potpisom Bojane Ugrešić

menstrualne kupaće gaćice
Moda

Neka vam oni dani ne pokvare odmor! Od sada menstrualne kupaće gaćice možete kupiti i u Lisci

reversaya
Moda

Zapamtite naziv: REVERSAYA! Zapazili smo ovu torbu na prestižnom modnom sajmu u Italiji

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!