Pogledajte kako je bilo na promociji nove Maybelline New York LASH SENSATIONAL FIREWORK maskare

Rooftop zabava je donela dašak Velike jabuke u srce Beograda. Ambijent krovne terase šoping centra Galerija bio je savršeno mesto za okupljanje beauty influensera, poznatih ličnosti, ljubitelja kozmetike i predstavnika najvećih medijskih kuća u Srbiji, kako bi se upoznali sa novom maskarom Maybelline New York Lash Sensational Firework.

Elegancija i autentični stil – ono je što je obeležilo ovo veče, uz priliku za goste da isprobaju novu maskaru. Zvanice su uživale u ekskluzivnim „make-up separeima“ dizajniranim za zanimljive fotografije, dok su testirali novu maskaru koja obećava izvanredan volumen i definiciju trepavica.

Šta je ono što Lash Sensational Firework maskaru čini posebnom

Pre svega, to su njena SuperSparkTM četkica i formula obogaćena Pro Vitaminom B5 koja pruža 360° impresivan efekat, pun volumen i jasno definisane trepavice. SuperSparkTM četkica, inspirisana vatrometom, dizajnirana je da zahvati i razdvoji svaku trepavicu, a formula maskare obavija trepavice od korena do vrha, bez grudvica i razmazivanja. Maskara pruža neverovatan izgled – ultra-voluminizirane, izuzetno duge i savršeno uvijene trepavice. Uz ovu maskaru doživećete vatromet na svojim trepavicama, poručuju iz Maybelline New York.

Ko je zaštitno lice maskare maskare Lash Sensational Firework

Maybelline New York je udružio snage sa kraljicom samopouzdanja, Emily Ratajkowski, kako bi pokazala kako se to radi i unela svoju energiju, koja pleni poput magneta, u kampanju za ovu maskaru. Dizajnirana za dinamičnu gradsku devojku sa FIREWORK IT energijom, ova revolucionarna dopuna kultnoj Lash Sensational porodici maskara donosi neodoljiv spoj stava, samopouzdanja i neosporivog stila, i slavi savremenu ženu koja zrači energijom i naprosto blista.

Upravo bi „energija i sjaj“ mogli biti ključni epiteti koji opisuju veče na krovu Galerije, gde su zvanice u Firework pink dress kodu potvrdile da uz pomoć Firework maskare možete ostaviti nezaboravan utisak i privući pažnju gde god se pojavite. Čak je i kula Beograd zasijala u pink sjaju.

O Maybelline New York

Maybelline New York je vodeći svetski brend kozmetike, prisutan u više od 120 zemalja. Kombinujući tehnološki napredne formule sa aktuelnim trendovima i jedinstvenim duhom Njujorka, Maybelline New York nudi inovativne, pristupačne i jednostavne kozmetičke proizvode za svaku ženu. U 2020. godini, Maybelline je pokrenuo program Brave Together, dugoročnu inicijativu za podršku osobama sa anksioznošću i depresijom, pružajući kritičnu podršku, donaciju od 10 miliona dolara tokom narednih pet godina globalnim i lokalnim organizacijama, online edukativni centar i razne programe za destigmatizaciju razgovora o mentalnom zdravlju. Za više informacija posetite www.maybelline.com ili www.maybelline.com/bravetogether.com.

Za fotografije se zahvaljujemo Maybelline New York

Povezani članci

lacoste prodavnica
Beauty Business

Evo gde se nalazi nova beogradska LACOSTE prodavnica

Vichy Minéral 89
Beauty Business

Novo iz Vichy Minéral 89 linije: Fluid sa SPF zaštitom

KIKO Milano
Beauty Business

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

baobaby
Beauty Business

Brend BAOBABY – koji su razvile četiri mame – proizvodi najslađe dečije cipelice

body tan water
Beauty Business

Show Your Dark Side! Stigao je novi nude&rude proizvod – BODY TAN WATER

AVON ULTRA COLOUR
Beauty Business

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost