Saradnja koju nismo očekivali: Lana Del Rey x Skims upravo su lansirali kolekciju za Dan zaljubljenih

Teško nam je da odlučimo koji nam se komad iz nove Lana Del Rey x Skims kolekcije za Dan zaljubljenih najviše dopada…

Obožavaoci Lane Del Rey iznenadili su se kada je muzička zvezda na svom Instagram profilu objavila niz fotografija iz nove Skims kampanje, namenjene Danu zaljubljenih. Budući da pevačica gotovo nikada ne sarađuje sa brendovima, ovo je zaista velika vest – čime se Kim Kardashian još jednom našla u centru pažnje.

Zbog čega je ovaj odabir interesantan iz ugla marektinga

Kako ostati aktuelna, a istovremeno proširiti svoju ciljnu grupu (pridobiti i one koji joj nisu mnogo naklonjeni), te zaraditi još koji milion, najbolje zna Kim Kardashian. Ovoga puta Kim je strateški odabrala popularnu američku pevačicu za zaštitno lice najnovije kolekcije svog brenda i ponovo pokazala da je kraljica marektinga. Taman kada smo pomislili da je ispucala sve moguće ideje, ona nas iznenadi novom, i to vrlo kreativno osmišljenom strategijom.

Izbor Lane Del Rey u kolekciji za Dan zaljubljenih možda nije sasvim očigledan za obožavaoce njenog srceparajućeg lirizma. Međutim, odabirom pevačice, poznate po svom bezvremenskom i eklektičnom muzičkom stilu, Kardashian je proširila svoju ciljnu grupu, kao i domet Skims brenda izvan konvencionalnih granica. Baza obožavatelja Lane Del Rey obuhvata različite starosne grupe i ljude različitih interesovanja, omogućavajući Valentino Skims kolekciji da odjekne kod šire publike. Ovaj hrabar potez ne samo da pokazuje pronicljive marketinške instinkte Kim Kardashian, već je i primer njene sposobnosti da se poveže sa različitim segmentima biznisa, učvršćujući svoju reputaciju pametne i uticajne ličnosti u svetu mode i zabave.

Više o samoj kolekciji

Fotografije sjajno odražavaju prepoznatljivu Laninu retro estetiku, a potpisuje ih poznata britanska fotografkinja Nadia Lee Cohen. Kampanja predstavlja ljubavlju ispunjen omaž retro holivudskom glamuru. Del Rey pozirala je u nekoliko zadivljujućih setova inspirisanim vintage pin-upom, među kojima se ističe satensko plavo srce, nalik predimenzioniranoj kutiji za nakit. Jarkocrvena boja u kontrastu s pastelnim tonovima, te coquette motivi poput mašni, čipke, srca, cveća i satena takođe su neki od upečatljivih elemenata, koji se provlače kroz ove fantastične vizuale.

Kolekcija se nadovezuje na prošlogodišnju Skims Valentino liniju sa preko 29 novih komada, koja obuhvata donje rublje, komplete za spavanje, odeću za odmor i još mnogo toga. Tipični neutrani tonovi ovoga puta su izostali, a zamenile su ih vibrantne i pastelne nijanse.

Skims kolekcija za Dan zaljubljenih dostupna je od 23. januara na skims.com.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)

Foto i video: Instagram @skims, @honeymoon

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

the shuyguy
Intervju

Preduzetnička priča: Jelena Filipović otkriva kako je nastao THE SHYGUY

APRÈS SHY
Moda

Šta donosi zimska pop-up kolekcija APRÈS SHY brenda THE SHYGUY

prolećni modni trendovi
Moda

Prolećni modni trendovi koje ćemo prigrliti čim se oslobodimo zimskih kaputa

ines x extreme intimo
Moda

Senzualno x multifunkcionalno: Prvi pogled na limitiranu kolekciju INES x Extreme Intimo

batakovic belgrade
Moda

Otkrijte kako izgleda kolekcija Batakovic Belgrade izložena u Milanu i Parizu

mob wife estetika
Moda

MOB WIFE estetika: Da li ste spremni da ponesete ovaj trend?