Krema koja se pretvara u puder: Formulacija koja nas je oborila s nogu!

SPF krema koja se pretvara u puder još jednom je postala viralna na TikTok-u.

Bez obzira na to što se ova krema već duže vreme nalazi na tržištu, ponovo je dospela u centar pažnje, zahvaljujući TikTok-u. Sve je više video snimaka na ovoj društvenoj mreži na kojima devojke demonstriraju po kojem principu funkcioniše ova formulacija. I mi smo oduševljeni. Budući da dermatolozi smatraju da je pre nanošenja make-up proizvoda važno namazati kremu sa SPF-om, američki brend Colorscience dosetio se i ove dve komponente objedinio u jednom preparatu  – u Face Shield Flex SPF 50 kremi.

Krema koja se pretvara u puder

Reč je o laganoj mineralnoj kremi za lice sa zaštitom 50 koja se odmah po nanošenju izjednačava sa bojom tena. Formulacija poseduje zaštitnu tehnologiju EnviroScreen® koja štiti kožu od UVA/UVB zraka, plavog svetla i zagađenja, u kombinaciji sa antioksidansima i aktivnim sastojcima koji hrane i hidriraju kožu. Dakle, savršena za nošenje i tokom zime. Ne zaboravite da nam je SPF potreban tokom čitave godine, ne samo leti. 

Kreatori na TikToku hvale ovu formulaciju zbog njene lagane teksture i visoke moći pokrivanja. Dostupna je u četiri nijanse, pa odaberite onu koja se najbolje uklapa u boju vašeg tena. I ono što je takođe važno da napomenemo: ne sadrži parabene, sulfate, boje, mirise, ni ulja, pa se smatra clean beauty proizvodom. Cena iznosi 49 dolara, a možete je naručiti online.

Kako se koristi?

Nanesite kremu na vrhove prstiju i nežno je utrljajte u kožu lica kako biste oslobodili i aktivirali inkapsulirane pigmente. Masirajte kožu dok bela boja kreme postepeno ne pređe u nijansu vašeg tena. Nakon samo dva minuta ova puder-krema ravnomerno će pokriti nesavršenosti na licu, te ujednačiti ton kože.

@daceycash

i use shade medium ☀️ #colorsciencespf #colorscienceflex #tintedspf #tintedmoisturizer

♬ original sound – DACEY CASH

Foto: Promo, Instagram @andaspampls

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

beauty momenti Bafta
Make-up

Naš izbor: Najbolji beauty momenti sa dodele BAFTA nagrada

beauty trendova
Make-up

5 beauty trendova koji su dominirali na Nedelji mode u Njujorku

Huda Beauty Creamy Obsession
Beauty Business

Creamy Obsession: Huda Beauty lansira dve palete isključivo kremastih senki

maskara
Make-up

Hm, da li maskara iščezava sa make-up scene 2024?

glazirano rumenilo
Make-up

Make-up trend u fokusu: Glazirano rumenilo! Znate li kako da postignete ovaj izgled?

make-up saveta
Make-up

5 efikasnih make-up saveta za one koji nose dioptrijske naočare