Kiehl’s Ultra Facial linija dobija snažno pojačanje

Reč je o novoj Ultra Facial Advanced Repair Barrier kremi za jačanje zaštitne barijere kože, koja će vam ove sezone i te kako dobro doći.

Ultra Facial unapređena krema za jačanje zaštitne barijere kože (Ultra Facial Advanced Repair Barrier), razvijena kako bi pružila rešenje za zaštitnu barijeru kože, predstavlja brzoupijajuću formulaciju kreme-balzama i koristi jedinstvenu AdvancedBarrier tehnologiju (unapređenja zaštitne barijere), koja imitira strukturu lipida kože kako bi joj pomogla u održavanju vlažnosti. Ova formula novitet je u Kiehl’s asortimanu, a osim što pomaže u obnovi vlažnosti kože, brzo se upija, omogućavajući koži da se oseća trenutno umirenom. Takođe, ovo je i prvo ciljano rešenje ovog brenda za umirivanje suve kože, ali i za zaštitu od drugih spoljašnjih faktora.

Ultra Facial Advanced Repair Barrier krema: Šta sadrži?

Ključni sastojci ove kreme su koloidni ovas i beta-glukan. Koloidni ovas je sastojak poznat po sposobnosti umirivanja osetljive kože i doprinošenja jačanju njene zaštitne barijere. Beta-glukan je molekul za obnovu kože. Kiehl’s-ova formula sa beta-glukanom pomaže u obnovi i transformaciji suve i osetljive kože.

Šta kažu istraživanja?

Klinički testirano na 100% osetljivoj koži, od čega 50% čine ekstremno suv i suv tip kože – obnavlja funkciju zaštitne barijere kože u roku od 1 sata.*

Klinički test je pokazao da, usled suvoće, koža izgleda manje crveno.*

Umanjuje suvoću kože do 10 površinskih slojeva.***

U roku od dve nedelje ++ : 90% ispitanika slaže se da koža deluje oporavljeno.

U roku od četiri nedelje ++ : 85% ispitanika slaže se da se koža transformisala, te da izgleda zdravije.

*Pruža privremenu obnovu zaštitne funkcije barijere kože u roku od jednog sata na temelju instrumentalnog TEWL testa i testa sa skidajućom trakom.

** Crvenilo uzrokovano suvoćom. Rezultati se temelje na četvoronedeljnoj kliničkoj studiji.

*** Rezultati se temelje na instrumentalnom testu koji poredi tretiranu sa netretiranom kožom.

++ Bazirano na korisničkoj studiji procene benefita na koži nakon upotrebe proizvoda (US)

Future Made Better™ misija

Uz ovu inovaciju, Ultra Facial linija brenda Kiehl’s od prošle godine bogatija je za još jedan novitet. Sa posebnim osvrtom na ostvarivanje pozitivnog uticaja na okruženje i smanjenje upotrebe plastične ambalaže, dve najpoznatije hidratantne kreme za lice iz ove linije – Ultra Facial Cream i Ultra Facial Oil-Free Gel Creamod nedavno su dostupne i u ekološkim pakovanjima za ponovno punjenje. Samo jedno ovakvo pakovanje od 150 ml dovoljno je za čak tri punjenja postojećih pakovanja od 50 ml. Na ovaj način Kiehl’s nastavlja svoju Future Made Better™ misiju ka smanjenju negativnog uticaja na životnu sredinu i unapređenju zajednica kojima služi.

INFO PLUS: Kiehl’s Ultra Facial unapređenu kremu za jačanje zaštitne barijere kože, Ultra Facial Cream u refill pakovanju, kao i Ultra Facial Oil-Free Gel Cream u refill pakovanju možete pronaći na svim Kiehl’s prodajnim mestima u Srbiji (Ada Mall, Galerija, Ušće Shopping Center u Beogradu; Promenada šoping centar u Novom Sadu), kao i na Kiehl’s webshop-u.

Foto: PR

Povezani članci

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava
Nega

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava

Nega

KIEHL’S SINCE 1851 predstavlja dva proizvoda protiv bubuljica, od kojih je jedan viralni „tečni flaster“

pazuh
Nega

Ovi trikovi pomoći će vam da zaboravite na taman pazuh…

pshiodermatologija
Nega

Psihodermatologija: U kojoj meri osećanja mogu uticati na izgled kože?