It’s Skin: Šta treba da znate o ovom korejskom kozmetičkom brendu

Sasvim smo sigurni da ste već zapazili brend It’s Skin u našim drogerijama ili na online shopovima, a svakako ga niste mogli zaobići na TikToku. Ali, koliko znate o ovom K beauty brendu? Da li zaslužuje naše poverenje?

Ukratko: It’s Skin je jedan od najvećih proizvođača kozmetike u Južnoj Koreji. Poznat je po opsežnim naučnim istraživanjima u potrazi za najboljim kozmetičkim sastojcima i formulama. Osim toga, ovaj K beauty brend ponosno ističe pažnju koju posvećuje svakom, pa i najsitnijem detalju koji može uticati na našu kožu. Sve to garantuje kvalitet i efikasnost. Evo šta je još zanimljivo znati.

Odakle dolazi kozmetika It’s Skin

Nastala je u Seulu, Južna Koreja, kao rezultat saradnje brenda, koji je pažljivo istražio potrebe svojih potrošača, sa dermatolozima sa Univerziteta u Seulu, koji su učestvovali u kreiranju It’s Skin kozmetičkih linija.

Moto brenda

Moto brenda glasi: „Upoznajte najbolju verziju sebe zahvaljujući kombinaciji naučnog pristupa koži i isticanja individualnosti.“ On upućuje na posvećenost brenda da pruži rešenja za negu različitih tipova i stanja kože.

Koncept: Nega kože na It’s Skin način

It’s Skin je posvećen pružanju rešenja za negu svih tipova kože i širokog spektra stanja kože. Zasnovani na najsavremenijoj nauci, uz upotrebu prirodnih sastojaka, proizvodi ovog brenda koži daju prirodan sjaj, vitalnost i energiju. Svi su dermatološki testirani kako bi se potvrdila čistoća sastojaka i osigurala minimalna mogućnost iritacija i maksimalna sigurnost. U pitanju su, dakle, čisti proizvodi, odličnog odnosa cene i kvaliteta, sa prirodnim sastojcima i delikatnim formulama koje ne izazivaju iritacije.

Najpopularniji proizvodi

Neverovatno popularna linija Power 10 Formula, sastoji se od 13 veoma potentnih seruma (koji su do sada prodati u preko 21 milion primeraka širom sveta), upakovanih u prepoznatljive bočice različitih boja, napravljeni su za različite tipove i stanja kože, poput hiperpigmentacija, diskoloracija, masne kože, uvećanih pora, znakova starenja… Na primer, na raspolaganju nam je serum sa ekstraktom zelenog čaja koji umiruje upaljenu kožu, serum sa vitaminom B6 za ublažavanje finih bora, serum sa ekstraktom korena sladića koji nepravilnosti na koži čini manje vidljivim i smiruje crvenilo. Brend takođe proizvodi razne maske, a tu su i njihovi ultrapopularni jelly jastučići…

Gde se It’s Skin proizvodi mogu nabaviti

Potražite ih na: beautystore.rs, dm.rs, shop.lilly.rs, drmax.rs

Fotografije: @itsskin.global

Povezani članci

kompanija L'Oréal
Beauty Business

Kompanija L’Oréal je predstavila BEAUTY TECH inovacije

Wannabe Beauty & Wellness Awards 2024
Beauty Business

Wannabe Beauty & Wellness Awards 2024: Glasajte za najbolje proizvode i prijavite se za Wannabe Beauty Hub događaj

kompanija dm
Beauty Business

Dvadeset godina zajedno jedni za druge: Kompanija dm je proslavila veliki jubilej uz više od 1.000 zvanica

charlize theron
Beauty Business

Charlize Theron je, u okviru modne kuće Dior, dobila dve nove uloge!

metropoliten čulna izložba
Beauty Business

Zašto mirisi stvaraju eksploziju osećanja? Vodimo vas na METROPOLITEN ČULNU IZLOŽBU

YSL beauty
Beauty Business

YSL Beauty predstavlja BEAUTY LIGHT CLUB u tržnom centru Galerija