Konačno smo pronašli proizvode za zaštitu od sunca koji ne ostavljaju mastan i lepljiv trag na koži!

Ukoliko izbegavate upotrebu proizvoda za zaštitu od sunca jer vam smeta mastan i lepljiv trag koji nakon njihove upotrebe ostaje na koži, krajnje je vreme da ispravite grešku – Eucerin® ima rešenje…

Leto je u punom jeku! Sve više vremena provodimo na otvorenom – u bašti, na plaži, u šetnji, baveći se različitim sportskim aktivnostima… Ukratko: uživamo! Ipak, da bismo sačuvali onaj osećaj bezbrižnosti koji se često vezuje za najtoplije godišnje doba, neophodno je da ne izgubimo iz vida osnovno beauty pravilo – da tokom boravka napolju koža mora biti adekvatno zaštićena od negativnih uticaja sunčevih zraka. Za osobe koje imaju masnu kožu sklonu aknama, to je posebno veliki izazov, budući da kreme za zaštitu od sunca mogu pogoršati stanje kože, ostaviti masne tragove i doprineti intenziviranju neželjenog sjaja na površini kože. Ako se i vi prepoznajete u ovoj priči, više nema potrebe da brinete jer – rešenje postoji. U portfoliju brenda Eucerin® pronašli smo SPF preparate koji ne ostavljaju mastan i lepljiv trag na koži. Da, da, dobro ste pročitali!

za zaštitu od sunca

Autentične formulacije

Masni tragovi koji ostaju na koži, oštećujući odeću i doprinoseći lepljenju peska na plaži, razlog su zbog kojeg mnogi od nas, takođe, ne koriste redovno preparate za zaštitu tela od sunca. Izlazeći u susret potrebama korisnika, u cilju prijatnije, a samim tim i redovnije upotrebe SPF preparata, Eucerin® formulacije preparata za zaštitu od sunca obogaćene su odabranim aktivnim sastojcima zbog kojih se lako nanose, brzo upijaju i ne ostavljaju lepljiv, mastan trag na koži nakon nanošenja. Zvuči sjajno, zar ne! A ako vam kažemo da je i matematika uplela prste u ovu priču, nemojte se iznenaditi.

DVE NEIZOSTAVNE LETNJE SPF FORMULE

Dnevna nega + superiorna zaštita = Eucerin®Oil Control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+

Formula je jasna! Eucerin®Oil Control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ specijalno je formulisan da ne ostavlja masan trag i ne zatvara pore. Zahvaljujući upotrebi ovog preparata, koža dobija svu neophodnu dnevnu negu i superiornu zaštitu. Istovremeno, zahvaljujući sebum regulatornoj tehnologiji za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikročesticama, ovaj preparat ostavlja kožu trenutno suvom na dodir sa efektom uklanjanja viška sjaja do osam sati.

Bonus benefiti: Eucerin® Oil Control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ ne sadrži parfeme i ima izuzetno laganu, nemasnu teksturu. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazala su dobru podnošljivost na osetljivoj koži i onoj sklonoj aknama. Može se koristiti u kombinaciji sa drugim Eucerin® preparatima za negu kože lica iz Eucerin® DERMOPURE linije, specijalno formulisane za negu masne kože sklone aknama.

zaštitta od sunca

ŠTA KAŽU NAJNOVIJA NAUČNA SAZNANJA?

I NA KOJI NAČIN EUCERIN® KORISTI NJIHOVE REZULTATE PRILIKOM FORMULISANJA SVOJIH PROIZVODA?

Novija naučna saznanja ukazuju da, osim UVA i UVB zraka, negativne efekte na kožu ima i HEVIS (High Energy Visible Light), odnosno vidljiva svetlost visoke energije. Ova, takozvana plava svetlost u sunčevom spektru, utiče na nastanak slobodnih radikala koji izazivaju oksidativni stres i mogu da oštete DNK kože. Shodno tome, svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca zasnovani su na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa likokalkonom A, koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i HEVIS. Dodatno, gliciretinska kiselina u formulaciji ovih preparata obezbeđuje zaštitu DNK ćelija kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem.

Eucerin® Dry Touch gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ + Eucerin® Oil Control Dry Touch sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ = superiorna zaštita kože tela od sunce

Kada je u pitanju zaštita kože tela, nelagodnosti masnih tragova koje pri upotrebi ostavljaju mnoge kreme i losioni za zaštitu od sunca, rešavaju Eucerin® Dry Touch gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ i Eucerin® Oil Control Dry Touch sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+, koji su – kao i svi SPF Eucerin® preparati – zasnovani na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja obezbeđuje superiornu zaštitu od sunca.

Inovativna Dry-Touch formulacija ove gel-kreme, u teksturi koja se lako nanosi, kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome, samo nekoliko trenutaka nakon nanošenja, koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

Ukoliko je vaša koža masna i sklona aknama, koje su česta pojava na delovima tela poput leđa, pravi izbor je Eucerin® Oil Control Dry Touch sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+. Praktičan za nanošenje, ovaj sprej umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem, a klinički dokazano pogodan je za masnu i kožu sklonu aknama. Koža ga odmah upija i, samo nekoliko trenutaka nakon toga, suva je na dodir.  

Foto: PR

Post je nastao u saradnji sa brendom Eucerin®. Svako BeautyDesk partnerstvo potkrepljeno je iskustvom uredničkog tima, koji se lično uverio u efikasnost određenih preparata.

Povezani članci

serum protiv pigmentnih fleka eucerin®
Nega

Odlučila sam da isprobam EUCERIN® ANTI-PIGMENT RUTINU za blistaviju kožu s manje fleka

NIVEA
Nega

NIVEA donosi novu generaciju micelarnih voda obogaćenih kompleksom amino-kiselina

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja