Muče vas lomljivi, krhki, požuteli nokti, ili pak zanoktice? U prolećnoj essence kolekciji pronašli smo rešenje za svaki od ovih problema

Lomljivi, krhki, požuteli nokti, kao i pojava zanoktica – nažalost –učestali su problemi. Ukoliko se i vi suočavate sa nekim od njih, nadamo se da će vam naredni preparati biti od pomoći!

Naši nokti svakodnevno su izloženi pogledima. I, ma koliko se trudili, određene probleme ne možemo tako lako prikriti. No, poenta i nije da ih kamufliramo, već da pokušamo da im „stanemo na put“. Kada su određene „tegobe“ u pitanju, poseta dermatologu naprosto je neizbežna. No, na svu sreću, lomljivi, krhki, požuteli nokti, kao i pojava zanoktica, problemi su koji se mogu tretirati i u kućnim uslovima – primenom adekvatnih preparata. Prolećna essence kolekcija donosi čitavu paletu proizvoda za negu noktiju na koje se slobodno možete osloniti u ovoj misiji.

PROBLEM 1: LOMLJIVI NOKTI

REŠENJE: THE EXTREME NAIL UČVRŠĆIVAČ

Ovaj preparat obezbeđuje primetno jače, tvrđe* nokte, a može se koristiti kao osnovni premaz ili samostalno – kao prozirni lak za nokte sa završnom obradom visokog sjaja. Preporučuje se nanošenje dvaput nedeljno kao tretman za meke nokte, sklone pucanja.

* U eksternoj studiji, 90% testiranih je potvrdilo da su im nokti bili tvrđi nakon dve nedelje upotrebe. Samoocenjivanje od strane 50 žena/testera.

PROBLEM 2: KRHKI NOKTI SKLONI PUCANJU

REŠENJE: THE GROW’N’GLOW NAIL CARE LAK

GROW’N’GLOW NAIL CARE LAK idealan je za negu dužih prirodnih noktiju. Takođe, namenjen je svima onima koji žele da puste nokte. Formula je hranljiva i štiti nokte od pucanja. Zahvaljujući svetloružičastoj nijansi, providni lak za nokte pruža prirodan finiš sa dugotrajnim efektom visokog sjaja.

PROBLEM 3: PROMENA BOJE NOKTIJU

REŠENJE: THE ANTI-YELLOW SREDSTVO ZA IZBELJIVANJE NOKTIJU

Recite zbogom promeni boje noktiju pomoću ANTI-YELLOW sredstva za izbeljivanje. Zahvaljujući limunskoj kiselini, ono pruža instant efekat neutralisanja žute boje. Mlečna tekstura sa plavim svetlucavim pigmentima (MICA) veoma brzo osvetljava nokte, obebeđujući im blistav izgled.

PROBLEM 4: ZANOKTICE

REŠENJE: THE CUTICLE REMOVER SREDSTVO ZA ODSTRANJIVANJE ZANOKTICA

Neophodno je za kućni manikir! Providna, blago-mlečna tekstura lako se nanosi integrisanom četkom i omekšava zanoktice u roku od 15 sekundi. Nakon toga, jednostavno gurnite zanoktice drvenim štapićem i operite ruke. To je sve što je neophodno da vaši nokti izgledali negovano.

PROBLEM 5: DEHIDRIRANI NOKTI

REŠENJE: THE NAIL REPAIR OIL

Essense ulje za oporvak noktiju lako se nanosi i brzo apsorbuje. Hranljiva formula sa bademovim uljem i vitaminom E obezbeđuje vlagu i sprečava pucanje. Takođe, doprinosi omekšavanju zanoktica, a može se koristiti u kombinaciji sa trimerom za kutikule.

Foto: Sour Moha via Unsplash, PR

Povezani članci

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava
Nega

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava

Nega

KIEHL’S SINCE 1851 predstavlja dva proizvoda protiv bubuljica, od kojih je jedan viralni „tečni flaster“

pazuh
Nega

Ovi trikovi pomoći će vam da zaboravite na taman pazuh…

pshiodermatologija
Nega

Psihodermatologija: U kojoj meri osećanja mogu uticati na izgled kože?