Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023: Pogledajte kako izgleda nova kolekcija. Plus: Prateći beauty look!

Apsolutno bezvremeni komadi sa snažnim autorskim potpisom, iza kojih stoji jedna od najcenjenijih domaćih dizajnerki, nikada nas ne ostavljaju ravnodušnima! I zaista – kolekcija Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023 ni ovoga puta nije nas razočarala. Štaviše!

Kolekcija Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023 izvedena je iz preciznih krojeva prefinjenih linija, sa naglašenim strukom, delikatnim bretelama i visoko zakopčanim haljinama, suknjama sa visokim pojasom, pa do produženih muslinskih bluza koje, diskretno provirujući, nadahnjuju romantičnim skladom.

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici miđuša i ogrlica, u transparentnom koloritu od poludragog kamenja.

Boje kolekcije Dragana Ognjenović Spring Summer 2023 u monohromatskom su antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano žutom tonu.

Dodatak 2023 Spring kolekciji su posebno izrađene torbe – od veoma malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i tonovima peska i čokolade.

@suncicazurkovic

I na kraju, važno je pomenuti i beauty lookove. Make-up koji je za Draganinu reviju osmislio Inglot tim nežan je, mlad i transparentan sa akcentom ruža Inglot Lip Tint 39 i olovke za usne 311u jarkonarandžastoj boji. Frizure nose u izgledu prirodnost i dašak prolećnog vetra, u izvedbi Paola Hair Style, Salona Cut i Salona na vodi.

Uvodna fotografija @inglotsrbija. Ostale fotografije (ukoliko nije drugačije označeno): Live production

Povezani članci

jesenji trendovi
Moda

Jesenji trendovi: Šta ćemo nositi ove sezone

mokasine
Moda

Modna prognoza: Mokasine će biti neizostavni deo jesenjih outfita

Karlie Kloss
Moda

10 stajlinga Karlie Kloss koje žarko želimo da kopiramo

šešira
Moda

Nikuda bez ŠEŠIRA! Evo koji modeli su nam zapali za oko…

torbe za plažu
Moda

Do morske obale – i dalje! Naravno, ne bez torbe za plažu. Ovo je naš izbor…

Lisca
Moda

5 najpoželjnijih boja & printova kupaćih kostima zapazili smo u Lisca kolekciji