Dragana Ognjenović Spring/Summer 2023: Pogledajte kako izgleda nova kolekcija. Plus: Prateći beauty look!

Apsolutno bezvremeni komadi sa snažnim autorskim potpisom, iza kojih stoji jedna od najcenjenijih domaćih dizajnerki, nikada nas ne ostavljaju ravnodušnima! I zaista – kolekcija Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023 ni ovoga puta nije nas razočarala. Štaviše!

Kolekcija Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023 izvedena je iz preciznih krojeva prefinjenih linija, sa naglašenim strukom, delikatnim bretelama i visoko zakopčanim haljinama, suknjama sa visokim pojasom, pa do produženih muslinskih bluza koje, diskretno provirujući, nadahnjuju romantičnim skladom.

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici miđuša i ogrlica, u transparentnom koloritu od poludragog kamenja.

Boje kolekcije Dragana Ognjenović Spring Summer 2023 u monohromatskom su antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano žutom tonu.

Dodatak 2023 Spring kolekciji su posebno izrađene torbe – od veoma malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i tonovima peska i čokolade.

@suncicazurkovic

I na kraju, važno je pomenuti i beauty lookove. Make-up koji je za Draganinu reviju osmislio Inglot tim nežan je, mlad i transparentan sa akcentom ruža Inglot Lip Tint 39 i olovke za usne 311u jarkonarandžastoj boji. Frizure nose u izgledu prirodnost i dašak prolećnog vetra, u izvedbi Paola Hair Style, Salona Cut i Salona na vodi.

Uvodna fotografija @inglotsrbija. Ostale fotografije (ukoliko nije drugačije označeno): Live production

Povezani članci

the shuyguy
Intervju

Preduzetnička priča: Jelena Filipović otkriva kako je nastao THE SHYGUY

APRÈS SHY
Moda

Šta donosi zimska pop-up kolekcija APRÈS SHY brenda THE SHYGUY

prolećni modni trendovi
Moda

Prolećni modni trendovi koje ćemo prigrliti čim se oslobodimo zimskih kaputa

ines x extreme intimo
Moda

Senzualno x multifunkcionalno: Prvi pogled na limitiranu kolekciju INES x Extreme Intimo

batakovic belgrade
Moda

Otkrijte kako izgleda kolekcija Batakovic Belgrade izložena u Milanu i Parizu

Skims x Lana Del Rey
Moda

Saradnja koju nismo očekivali: Lana Del Rey x Skims upravo su lansirali kolekciju za Dan zaljubljenih