Darphin Intral linija za osetljivu kožu donosi dve značajne novine

Linije za osetljivu kožu svakim danom postaju sve važnije, a krug onih kojima su potrebne sve širi!

Sve češćoj preosetljivosti i crvenilu kože doprinose zagađenje i UV zračenje, ali i naši životni stilovi. Vidljivi znaci osetljivost, poput crvenila, peckanja, grube i devitalizovane kože, kao i nevidljive, mirko-zone osetljivosti unutar kože, stvaraju kaskadni proces koji može da dovede do razaranja kolagena. Snažna koža bolje se bori sa izazovima, pa i sa znacima starenja. A tome će svakako doprineti i Darphin Intral linija, namenjena osnaživanju kože, smanjenju crvenila i jačanju prirodne zaštitne lipidne barijere, koja sada nudi dve novine.

Imate osetljivu kožu? Ojačajte je!

DARPHIN INNER YOUTH RESCUE SERUM

Intral serum, bestseler brenda, pojačan je novim tehnološkim i botaničkim kompleksima i tehnologijom koja poboljšava iskoristljivost sastojaka. Zadržavši svoju laku teksturu, ovaj serum – po prvi put – deluje na na sve faze osetljivosti, a posebno na treći, novootkriveni stadijum osetljivosti kože. Novi BioC6 botanički kompleks oplemenjen snagom ružičastog kamenog cveta (cistusa) smanjuje osetljivost, dok inovativni Resveratol PRO kompleks, rezultat višegodišnjeg testiranja i kliničkih istraživanja, doprinosi proizvodnji i čuvanju prirodnih, zaštitnih lipida kože. Svoja saznanja o osetljivosti kože istraživači iz Darphin laboratorija predstavili su na dermatološkim konferencijama u svetu i objavili u relevantnim časopisima (Journal of Investigative Dermatology). Klinička istraživanja Intral Inner Youth Rescue seruma pokazala su smanjenje vidljivog crvenila kože sat vremena nakon nanošenja i njegovo postepeno povlačenje tokom narednih nedelja. Koža je vidljivo hidrirana i blistava neposredno nakon nanošenja. Bonus benefit: 84% sastojaka prirodnog porekla.

DARPHIN INTRAL MICELARNI TONIK

Popularni Intral tonik dobio je inovativnu formulu i postao Intral micelarni tonik koji istovremeno čisti i tonizira kožu. Micele su molekuli koji privlače nečistoće poput magneta, zahvaljujući čemu se koža čisti nežno, bez narušavanja prirodnih zaštitnih lipida. Čak 98% formule čine vlažeće supstance, pa je meka i dobro hidrirana koža neposredan efekat primene Intral micelarnog tonika. Dve vrste hijaluronske kiselina – u dve molekularne veličine – čuvaju vlagu i doprinose neposrednom svežem i jedrom izgledu kože. Botanički umirujući kompleks sačinjen od božura, gloga, kamilice, pantenola i polisaharida u srcu je Interal linije, dok je u sastavu tonika 92% sastojaka prirodnog porekla. Dermatološki i klinički testovi potvrdili su smanjenje preosetljivosti kože.

Pročitajte i: 4 osnovna koraka u nezi kože lica

Povezani članci

vitamin B
Nega

Koji oblici vitamina B vam mogu pomoći u nezi kože + lista seruma koji ih sadrže

retinol tokom leta
Nega

Pitali ste nas: Može li se retinol koristiti tokom leta

akne
Nega

Na koji način tretirati akne na telu?

vitamin C za mrlje na koži
Nega

Kako koristiti vitamin C za ublažavanje tamnih mrlja?

kozmetičkih proizvoda
Nega

6 kozmetičkih proizvoda koje treba izbegavati tokom boravka na suncu

plava svetlost
Nega

Da li plava svetlost može da ošteti našu kožu? Odgovor je kompleksan