Beyonce najavila novi parfem sa svojim potpisom. Jedva čekamo!

Slavna pevačica Beyonce nedavno je na svom Instagram profilu najavila ulazak u beauty industriju. Iako je suptilno nagovestila da je reč o liniji za negu kose, prvobitno je prezentovala parfemsku vodu First Access.

Zahvaljujući svetskoj turneji, Beyonce se ponovo našla u centru pažnje javnosti, što je odlučila da maksimalno iskoristi, te je objavila vest da ulazi u beauty vode. Iako je na svom Instagram profilu nagovestila da će prezentovati liniju za negu kose, izgleda da je promenila planove i u fokus stavila parfemsku vodu First Access. Novi miris trebalo bi da se nađe u prodaji u septembru ove godine. Prvo će biti dostupan u Americi i Kanadi.

Budući da sadrži mešavinu mirisnih nota klementine, meda, aspoluta ruže i ambera, možemo pretpostaviti da je reč o cvetnoj, gurmanskoj mirisnoj kompoziciji. Osim toga, na osnovu GIF-a koji se vrti na pevačicinom zvaničnom sajtu, možemo zaključiti kako će izgledati i njegova vizuelna prezentacija. Parfemska voda izrađena je u Francuskoj, a budući da je njenu formulaciju osmislila sama Beyonce, imaćemo priliku da saznamo kako Queen B zaista miriše.

Ovo nije njen prvi miris. Pevačicini dugogodišnji fanovi verovatno se sećaju prve toaletne vode s njenim potpisom – Heat. Reč je toploj, gurmanskoj fuziji, lansiranoj 2010. godine, kao i o njenoj iteraciji – Heat Rush.

Kao što smo ranije pomenuli, ovo nije prvi beauty novitet koji je Beyonce najavila. Prošlog maja, pevačica je podelila objavu na Instagramu na kojoj se vidi kako sređuje kosu ispred toaletnog stola, na kojem stoje laboratorijski uzorci različitih preparata. Post se sastoji i od rukom pisane beleške u kojoj je Beyonce detaljno opisala svoje iskustvo rada u salonu njene majke. ,,Jedva čekam da doživite ovo što sam stvarala“, napisala je pevačica.

Foto: beyonce.com, Instagram @beyonce

Povezani članci

parfemski noviteti septembar 2023
Parfemi

3 parfemska noviteta koja ćete momentalno poželeti da pomirišete: Septembar 2023.

parfem
Parfemi

Da li biste poneli parfem sa notama povrća?

wildly me
Parfemi

Millie Bobby Brown lansira svoj prvi parfem – WILDLY ME

myslf
Parfemi

Zbog čega je baš Austin Butler izabran za zaštitno lice novog YSL BEAUTY parfema MYSLF

Miley Cyrus zaštitno lice Gucci Flora Gorgeous Magnolia
Parfemi

Miley Cyrus kao zvezda nove Gucci kampanje za parfemsku vodu Flora Gorgeous Magnolia

funkcionalni parfemi
Parfemi

Funkcionalni parfemi: Čuli ste za ove mood bustere?