Beauty podkasti koje vam preporučujemo da poslušate

Bez obzira na to da li želite da promenite rutinu nege, saznate insajderske informacije od najboljih svetskih stručnjaka iz sveta lepote ili jednostavno volite da slušate i istražujete o ovakvim temama, ovi beauty podkasti prava su adresa za vas.

Beauty podkasti nude dinamičnu i pristupačnu platformu za istraživanje najnovijih trendova, otkrivanje insajderiskih saveta i slušanje iskustava iz prve ruke od stručnjaka iz industrije. Ovi audio formati obuhvataju širok spektar tema – od mnogobrojnih rutina nege kože i tehnika šminkanja do nauke koja stoji iza kozmetičkih proizvoda, kao i kulturnih uticaja koji kreiraju beauty trendove. Bez obzira na to da li ste iskusni poznavalac kozmetičke industrije ili radoznali entuzijasta, podkasti o lepoti pružaju privlačan i informativan način da ostanete u toku s novitetima iz beauty industrije.

Ovo je naša lista najinteresantnijih beauty podkasta

FAT MASCARA

beauty podkasti

Beauty novinarke Jessica Matlin i Jennifer Sullivan su mastermajndovi iza ovog izuzetno popularnog Fat Mascara podkasta, s neverovatnih 6,5 miliona preuzimanja do danas. One se, u dve epizode nedeljno, upuštaju u razgovore o aktuelnim beauty temama, intervjuišu najpopularnije ličnosti iz beauty i kozmetičke industrije, a usput dele i svoje savete i preporuke.

OUTSPOKEN BEAUTY

beauty podkasti

Televizijska novinarka i beauty kolumnistkinja Nicola Bonn pokrenula je beauty podkast Outspoken Beauty. Sam naziv sugeriše da se u ovom podkastu o temama lepote diskutuje iz malo drugačije perspekitve. Nicola pruža svoje iskreno mišljenje o trendovima koji trenutno vladaju u ovoj industriji. Njeni česti sagovornici su različiti stručnjaci, ali i mnogobrojne poznate ličnosti.

SMELL YA LATER

beauty podkast

Da li ste ikada razmišljali o tome kako parfemi utiču na naš svakodnevni život? Preporučujemo vam da poslušate beauty podkast Smell Ya Later, koji su pokrenuli novinari Tynan Sinks i Sable Yong. Oni imaju vrlo pronicljiv, promišljen i edukativni pristup istraživanju umetnosti mirisa. Nakon slušanja, garantujemo vam da ćete poželeti da proširite svoju parfemsku kolekciju.

BeautyMe WITH CHARISSE KENION

beauty podkast

Beauty spisateljica i fotografkinja Charisse Kenion sa sedištem u Velikoj Britaniji lansirala je beauty podkast BeautyMe with Charisse Kenion. Ovo digitalno mesto odlična je opcija za sve koji vole da posmatraju lepotu iz različitih uglova. Podkast istražuje širi koncept lepote, sadrži briljantne petominutne recenzije proizvoda, kao i nedeljne preglede noviteta.  

GLOSS ANGELES

beauty podkast

Beauty podkast Gloss Angeles obavezan je za sve ljubitelje lepote. Novinarke Kirbie Johnson i Sara Tan ne samo da se bave aktuelnim temama iz oblasti nege, šminke i wellnessa, već diskutuju i o beauty trendovima u pop-kulturi. Shodno tome, pored stručnih lica, česti gosti su im i poznate ličnosti, kao što su Scarlett Johansson i Hailey Bieber.

Foto: Promo, unsplash.com

Povezani članci

lacoste prodavnica
Beauty Business

Evo gde se nalazi nova beogradska LACOSTE prodavnica

Vichy Minéral 89
Beauty Business

Novo iz Vichy Minéral 89 linije: Fluid sa SPF zaštitom

KIKO Milano
Beauty Business

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

baobaby
Beauty Business

Brend BAOBABY – koji su razvile četiri mame – proizvodi najslađe dečije cipelice

body tan water
Beauty Business

Show Your Dark Side! Stigao je novi nude&rude proizvod – BODY TAN WATER

AVON ULTRA COLOUR
Beauty Business

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost