KIEHL’S SINCE 1851 predstavlja dva proizvoda protiv bubuljica, od kojih je jedan viralni „tečni flaster“

Zapamtite nazive: Kiehl’s Truly Targeted Blemish-Clearing Solution i Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion. Evo šta smo za sada saznali o njima.

Kiehl’s predstavlja nova rešenja za kožu bez bubuljica, koja uključuju Truly Targeted Blemish-Clearing Solution, providni tečni serum za kožu sklonu aknama, i Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion, losion za lice – inovativni duo čija je namena da pomogne u uklanjanju bubuljica bez osećaja bola na koži. Ispod donosimo više detalja.

Truly Targeted Blemish-Clearing Solution

Klinički dokazano brzo smanjuje nepravilnosti i istovremeno sprečava nastanak mitisera i štiti od spoljnih uticaja. Ovaj nevidljivi „tečni flaster“ deluje kao tretman za direktno nanošenje na nepravilnosti i stvara prozirnu barijeru koja efikasno smanjuje*:

+ Izraženost boje bubuljica kroz 2 sata. + Veličinu bubuljica kroz 24 sata. + Tragove na koži kroz 4 nedelje.

Ova formula je namenjena koži koja je sklona nepravilnostima i primenjuje jedinstvenu tehnologiju koja sadrži:

  1. 2 % salicilne kiseline: U pitanju je sastojak protiv nepravilnosti kojim se uklanjanju aktivne nepravilnosti i sprečava nastanak novih.
  2. 4 % nijacinamida i 0,2 % koren sladića: Pomaže u smirivanju crvenila i smanjuje izgled tragova nepravilnosti na koži.
  3. Lactobacillus ferment i glicerin: Kombinacija postbiotika i sredstva za zadržavanje vlage pomaže u jačanju barijere kože i povećava nivo hidratacije radi smanjenja neželjenih posledica, kao što su suvoća, crvenilo i nadraženost.
@madeleine_white

This is a game changer @Kiehl’s Since 1851 #kiehlspartner #skincare #pimplepatch @sephora

♬ original sound – Madeleine White

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion

Osmišljen radi ciljanog uticaja na smanjenje suvišne masnoće i nepravilnosti na koži, ovaj osvežavajući gel-losion pruža trostruku efikasnost protiv nepravilnosti tako što pomaže u njihovom uklanjanju, ublažava njihove tragove i sprečava nastanak novih nepravilnosti bez prekomerne suvoće. Ispitanici su istakli**:

+ 100 % poboljšan izgled kože. -31 % manje fleka na koži nakon bubuljica.

Formulu koja ne isušuje i ne nadražuje kožu osmislili su stručnjaci, a sadrži:

1,2 % salicilne kiseline i 2 % nijacinamida: U pitanju je optimalna dnevna koncentracija za kožu sklonu nepravilnostima, sprečavanje nastanka novih nepravilnosti i posvetljavanje fleka bez prekomernog isušivanja.

Savet za upotrebu: Iz Kiehl’sa savetuju da za optimalne rezultate koristite Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion kao svakodnevni tretman za kožu sklonu nepravilnostima i dodate Truly Targeted Blemish-Clearing Solution kao tretman, direktno ga nanoseći na bubuljice i fleke. Truly Targeted Blemish-Clearing Solution može da se upotrebi kao poslednji korak u rutini nege kože jer se nevidljiva formula nadovezuje na UV zaštitu i prodire ispod šminke.

*Zasnovano na stručnoj proceni ili rezultatima merenja u sklopu kliničkog ispitivanja. **Zasnovano na stručnoj proceni 75 ispitanika u sklopu kliničkog ispitivanja.

Fotografije: PR/Kiehl’s Since 1851

Povezani članci

Anne Hathaway
Nega

Anne Hathaway čini usne punijim… ukosnicom!

kockice leda za negu kože
Nega

Kockice leda za negu kože (8 recepata)

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica
Nega

Smart tehnologija u beauty industriji: Ovo su najbolji alati za negu lica

samopotamnjivanje
Nega

Kako da pripremite telo za samopotamnjivanje?

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?