Snaga žene: Šta donosi nova kolekcija brenda Batakovic Belgrade

Nova kolekcija DOMINANT, za proleće / leto ’24, luksuznog brenda Batakovic Belgrade slavi snagu žene. Uživajte u fotografijama koje je za ovaj brend na Islandu snimio modni fotograf Dušan Reljin.

Kolekcija simbolizuje odu silama koje nadjačavaju sve druge – snazi žene i moćima majke prirode. Zato je kampanja za ovu kolekciju snimljena na Islandu, gde je crna, naizgled pusta i prazna zemlja postala estetski simbol i gde priroda menja percepciju lepote. Ona je dominantna, kao što na to upućuje i sam naziv kolekcije.

Naša nova kolekcija DOMINANT stiže sa prolećem da probudi svaku od nas. Da se borimo za poštovanje i zaštitu – i nas i prirode. Izraz je pročišćene, moćne, nove lepote i raskošni simbol novog doba. Ona liči na Ženu danas. Ženu koja je ispunjena, ne samo zato što je dobila priznanje od okruženja, već pre svega zato što ga je sama sebi stvorila. Jer je DOMINANT“, rekla je o kolekciji Iva Bataković, osnivačica brenda Batakovic Belgrade.

Kolekcija DOMINANT sastoji se od moćnih statement komada, u neutralnim tonovima, sa povremenim uplivima kraljevskoplave i toplih žutih nijansi, koje posebno dolaze do izražaja u kombinaciji sa surovim i mračnim pejzažima Islanda. Ove kontraste na fotografijama maestralno je dočarao Dušan Reljin, uz kreativnu i art direkciju Rikarda Ruinija, bivšeg art direktora luksuznih modnih brendova Gucci, Fendi i Bvlgari.

Odela, jakne i mantili, haljine i kombinezoni, izrađeni su od laganih prirodnih materijala, sa potpisom Loro Piana, što je već postao zaštitni znak brenda Batakovic Belgrade, kao jedinog sa prostora istočne Evrope koji u svojim kolekcijama koristi ove najfinije italijanske tkanine.

Poslednjih nekoliko meseci bili su ključni za razvoj i dalje mladog, domaćeg brenda Batakovic Belgrade. Nakon što je postao prvi brend sa ovih prostora čiji su se komadi našli u prestižnom multibrend showroom-u Marcona3, u samom srcu modnih prestonica Milana i Pariza, Batakovic Belgrade je u samom centru Beograda otvorio i svoju prvu flagship mono radnju.

Kolekciju Dominant možete pogledati u Batakovic Belgrade mono radnji u ulici Kralja Petra u Beogradu.

Povezani članci

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti

chanel cruise
Moda

Vodimo vas u Marsej: Pogledajte sve lookove iz CHANEL cruise kolekcije 2024/2025.

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

deichmann
Moda

Zavirite u Deichmann kolekciju za proleće/leto 2024

geometic crocs
Moda

Pogledajte kako izgledaju klasične Crocs klompe u novom GEOMETRIC izdanju