B/D #GIVEAWAY: Silwear sense poklon-paketić

Silwear sense paketić, koji sadrži gumica za kosu i nevidljive, laserski sečene tanga gaćice sa jonima srebra, naredni je poklon u okviru našeg prazničnog darivanja.

Silwear sense kompanija bavi se razvojem i kreiranjem proizvoda od tekstila na bazi nanotehnologije srebra. Njeni proizvodi od najfinije svile izuzetnog su kvaliteta, a izrađuju se primenom najsavremenije tehnologije srebrnih jona i zeolita. Ideja ove kompanije da ultrazvukom integriše srebro čistoće 99,99 Ag+ i zeolit klinoptilolit u svoje proizvode od svile pokazala se kao veoma uspešna, imajući u vidu da takva svila poseduje otpornost na veliki broj mikroorganizama, te da povoljno utiče na zdravlje i kože i kose. Više o materijalima i načinu rada kompanije Silwear sense saznajte OVDE. Gotovo smo sigurni da će vas sve ono što budete otkrili podstaći da učestvujete u našem darivanju, u kojem će Silwear sense jednu od vas obradovati gumicom za kosu i nevidljivim, laserski sečenim tanga gaćicama sa jonima srebra.

SILWEAR SENSE: Drugo ime za zdravlje, raskoš i udobnost!

Silwear sense gumica za kosu

Izrađen od 100% čiste svile sa integrisanim 99,99% čistim jonima srebra, ovaj aksesoar osiguraće svakoj frizuri dozu elegancije i glamura. Zašto nam se dopada? Jer ne lomi vlasi, ne krza kosu i ne stvara sintetički elektricitet. Osim toga, dolazi u luksuznom pakovanju, te je idealan i kao poklon. Bonus plus: Savršeno pristaje uz svaku odevnu kombinaciju.

Silwear sense nevidljive, laserski sečene tanga gaćice sa jonima srebra

Tanga gaćice od poliamida sa 100% pamučnim središnjim delom, ravnim šavovima i laserski sečenim ivicama sa integrisanim jonima srebra kvalitetne su, izuzetno udobne i idealne su izbor kada je donji veš u pitanju. Zašto? Jer su praktično „nevidljive“! Njihov minimalistički izgled obezbeđuje savršeno prijanjanje – gotovo se „stapaju“ s kožom. Kao stvorene su za nošenje kako ispod haljina, tako i ispod pantalona i helanki. Proizvedene sa integrisanim jonima srebra čistoće 99.99%, deluje antibakterijski, antimikrobno i antifungalno. Posebnom ultrazvučnom jonizacijom 15mcg srebra vezuje se za 1g tkanine. Joni srebra su integrisani u vlakna i njihovim postepenim oslobađanjem dobija se produženo dejstvo srebra.

Foto: PR

Povezani članci

zamrzavanje reproduktivnog materijala o trošku RFZO
Wellness

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke: Za obolele od malignih bolesti, zamrzavanje reproduktivnog materijala o trošku RFZO

žensko srce
Wellness

Žensko srce: Zašto je njegovom zdravlju potrebno posvetiti posebnu pažnju?

3 DIY wellness napitka koje obožavamo: Ovo su recepti
Wellness

3 DIY wellness napitka koja obožavamo: Ovo su recepti…

4 suplementa za kožu koji zaista daju rezultate
Wellness

4 suplementa za kožu koji zaista daju rezultate

zdrave alternative šećeru
Wellness

Koje su zdrave alternative šećeru otkrila nam je nutricionistkinja Dragana Filipović

vaginalni suplementi kourtney kardashian
Wellness

Zašto se o vaginalnim suplementima koje je lansirala Kourtney Kardashian vode debate na društvenim mrežama?