B/D #GIVEAWAY: Dr.Jart+ Cicapair Soothing Magic set kao stvoren je za negu osetljive kože, sklone iritacijama

Dr.Jart+ Cicapair Soothing Magic set drugi je u nizu poklona u okviru našeg prazničnog darivanja.

Dr.Jart+ nije doktor. Dr.Jart+ je filozofija. Inovativna nega bazirana na spoju nauke i umetnosti. Ovaj korejski brend uzima najbolje sastojke i inovacije za negu kože i, zahvaljujući bogatom iskustvu, kreira proizvode visokih performansi usmerene ka rešavanju različitih kožnih problema. U njihovu učinkovitost, zahvaljujući našem darivanju, moći će da se uveri i jedna od vas koju će naši prijatelji iz Sephore obradovati Dr.Jart+ Cicapair Soothing Magic setom na bazi tigrove trave.

DR.JART+ CICAPAIR SOOTHING MAGIC SET: ZAVIRIMO UNUTRA!

Šta sve ovaj paketić sadrži?

CICAPAIR™ TIGER GRASS COLOUR CORRECTING TREATMENT (5 ml)

Upoznajte Dr.Jart+ multitasking heroja! Inovativna zeleno-bež krema prilagođava se prirodnoj nijansi kože kako bi neutralisala crvenilo i ujednačila ten. Ovaj tretman prikriva mrlje i ublažava crvenilo, oživljavajući umornu kožu.  Specijalno je formulisan sa niacinamidom i Dr.Jart+’s Green Repair Solution™ derma kompleksom, koji objedinjuje reparativnu moć tigrove trave, mešavinu biljaka, minerale za jačanje kože, hidratantni humektant i probiotički ferment, a sve u cilju umirivanja i hidriranja kože. 

CICAPAIR™ TIGER GRASS ENZYME FOAM CLEANSER (30 ml)

Blago penasto sredstvo za čišćenje sa hidratantnim glicerinom nežno uklanja nečistoće, ostavljajući kožu mekom i umirenom. Dovoljno je nežno za svakodnevnu upotrebu i specijalno formulisano sa Dr.Jart+’s Green Repair Solution™ derma kompleksom, koji objedinjuje tigrovu travu, mešavinu bilja, minerala, hidratantni humektant i probiotički ferment. 

CICAPAIR™ TIGER GRASS RE.PAIR CREAM (5 ml)

Ova svilenkasto-glatka krema sa osvežavajućim mirisom lavande umiruje i hidrira iritiranu kožu. Doprinosi poboljšanju izgleda kože osoba koje se suočavaju sa iritacijama, crvenilom i osećajem zatezanja, problemima uzrokovanim dejstvom agresora iz spoljašnje sredine. Nanesite je svakodnevno kako bi vaša koža bila meka, hidrirana, te izgledala zdravije. 

CICAPAIR™ TIGER GRASS CALMING SERUM MASK (25 g)

Maska natopljena serumom sa tigrovom travom umiruje iritiranu kožu, vraća joj vlagu i ublažava crvenilo. Obavija konture lica, dok osetljivoj, iritiranoj koži isporučuje 26 ml umirujućeg seruma. Nakon samo jedne upotrebe, koža je umirena, njena barijera je ojačana, crvenilo je ublaženo, a ten je ujednačeniji.

Foto: PR

Povezani članci

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu
Nega

Od ublažavanja opekotina do blistavog tena: Aloe vera čini čuda za kožu

LUMINOUS630®
Nega

Muče vas pigmentne fleke? NIVEA ima rešenje u vidu proširene LUMINOUS630® linije

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol
Nega

Kako je ,,savršena“ koža postala statusni simbol

serum s retinolom vichy
Nega

Stigao je novi better-aging superstar: Serum s retinolom iz VICHY-ja

šta je cica krema
Nega

Pitali ste nas: Šta je, zapravo, cica krema?

slow beauty
Nega

Šta se podrazumeva pod SLOW BEAUTY konceptom i kako ga uključiti u svakodnevni život?