Aksesoari za proleće/leto 2023: 5 trendova koji su privukli našu pažnju

Sudeći po onome što su nam dizajneri servirali za sezonu prolećne/leto 2023, sa sigurnošću možemo reći da su inovativni i avangardni aksesoari ukrali predstavu na pistama. I ne samo to – različiti modni dodaci postali su jedna od glavnih komponenti outfita, dok je njihova uloga prevazišla funkcionalne svrhe.

AKSESOARI ZA PROLEĆE/LETO 2023.

XXL nakit 

Kada je o nakitu reč, dizajneri su se očigledno rukovodili parolom: „Što krupnije, to bolje!“ Ni ne čudi – XXL komadi ne samo da izgledaju atraktivno, već i „podižu“ svaku odevnu kombinaciju.

Apstraktne potpetice

Prigrlite apstraktnost kroz široku ponudu cipela sa artističkim prizvukom! Modni kreatori su se očigledno zaigrali preoblikujući i gotovo potpuno izbacivši tradicionalnu formu potpetice.

Maksi torbe 

Maksimalne proporcije u igri su i kada su torbe u pitanju, što će za većinu žena biti pravi stvar. Konačno će vam sve one neophodne potrebštine biti nadohvat ruke – kuda god da se uputite!

Rukavice

U različitim bojama i interpretacijama: romantičnoj, čipkanoj, kožnoj, s rajfešlusima… Sve u svemu, vreme je da poželite dobrodošlicu glamuru i elegnaciji!

„Čarape“ do kolena 

Ima li išta udobnije od mekane „čarape“ sa potpeticom? Dizajneri zvanično nude najotmjenije verzije ovog trenda koji se iznova vratio na modnu scenu. Sećate li ga se?

Foto: Instagram

Povezani članci

boje
Moda

Prolećni kolorit: Ove boje dominiraće modnom scenom…

mugler
Moda

Mugler stiže u H&M: Saznali smo datum i donosimo prvi pogled na kolekciju

maksi teksas suknja
Moda

Ovog proleća maksi teksas suknja zauzima počasno mesto u našem oramaru!  

dragana ognjenović spring / summer 2023
Moda

Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023: Pogledajte kako izgleda nova kolekcija. Plus: Prateći beauty look!

mikrogrudnjaci
Moda

Mikrogrudnjaci su ponovo aktuelna tema!

rozete
Moda

Trend alert: Rozete su neizostavne u 2023.