Aksesoari za proleće/leto 2023: 5 trendova koji su privukli našu pažnju

Sudeći po onome što su nam dizajneri servirali za sezonu prolećne/leto 2023, sa sigurnošću možemo reći da su inovativni i avangardni aksesoari ukrali predstavu na pistama. I ne samo to – različiti modni dodaci postali su jedna od glavnih komponenti outfita, dok je njihova uloga prevazišla funkcionalne svrhe.

AKSESOARI ZA PROLEĆE/LETO 2023.

XXL nakit 

Kada je o nakitu reč, dizajneri su se očigledno rukovodili parolom: „Što krupnije, to bolje!“ Ni ne čudi – XXL komadi ne samo da izgledaju atraktivno, već i „podižu“ svaku odevnu kombinaciju.

Apstraktne potpetice

Prigrlite apstraktnost kroz široku ponudu cipela sa artističkim prizvukom! Modni kreatori su se očigledno zaigrali preoblikujući i gotovo potpuno izbacivši tradicionalnu formu potpetice.

Maksi torbe 

Maksimalne proporcije u igri su i kada su torbe u pitanju, što će za većinu žena biti pravi stvar. Konačno će vam sve one neophodne potrebštine biti nadohvat ruke – kuda god da se uputite!

Rukavice

U različitim bojama i interpretacijama: romantičnoj, čipkanoj, kožnoj, s rajfešlusima… Sve u svemu, vreme je da poželite dobrodošlicu glamuru i elegnaciji!

„Čarape“ do kolena 

Ima li išta udobnije od mekane „čarape“ sa potpeticom? Dizajneri zvanično nude najotmjenije verzije ovog trenda koji se iznova vratio na modnu scenu. Sećate li ga se?

Foto: Instagram

Povezani članci

jesenji trendovi
Moda

Jesenji trendovi: Šta ćemo nositi ove sezone

mokasine
Moda

Modna prognoza: Mokasine će biti neizostavni deo jesenjih outfita

Karlie Kloss
Moda

10 stajlinga Karlie Kloss koje žarko želimo da kopiramo

šešira
Moda

Nikuda bez ŠEŠIRA! Evo koji modeli su nam zapali za oko…

torbe za plažu
Moda

Do morske obale – i dalje! Naravno, ne bez torbe za plažu. Ovo je naš izbor…

Lisca
Moda

5 najpoželjnijih boja & printova kupaćih kostima zapazili smo u Lisca kolekciji