Šta nas očekuje na 36. Fashion Selectionu?

Od 5. do 13. novembra, u organizaciji modne agencije Select, na nekoliko različitih lokacija, biće održan 36. Fashion Selection.

Glavni program Fashion Selection-a biće održan u saradnji sa hotelom Hyatt Regency. U Kristalnoj dvorani ovog hotela 5. novembra publici će se predstaviti Jelena Kalinić sa svojim brendom Lavani, koja već deset godina postavlja trendove. Poznati svetski brendovi Bogner, Moncler i Goldbergh iste večeri na reviji pod nazivom Alpine Express poslaće publiku na jedinstveno putovanje u alpske krajeve. 6. novembra biće održana revija Nemanja Pantelić powered by Schweppes, na kojoj će poznati modni dizajner i stilista prikazati svoju novu kolekciju Geo Rebel. Istog dana publika će uživati i u novim modelima brenda Big Hug Beke Zečević, Ninia Sanje Konjović, Miss Hoodie Gordane Boškić, kao i dizajnerki Aleksandre Pavlović i Kristine Kovačević.

Modna agencija Select je jedina koja u Srbiji profesionalno radi sa modelima od 30 do 70 godina, i decom modelima, te će tradicionalno 5. i 6. novembra u hotelu Hyatt Regency biti održana i revija Gorice Pejaković Gorim – Apsolutno fantastične, koja je već stekla kultni status nastupima manekenki u dobu između tridesetih i šezdesetih godina, kao i Kids & Teen Fashion Selection sa revijama Pertini Fashion i Lindex.

Fashion Selection se 8. novembra seli u jedinstveni ambijent Casina Fairplay, gde će publika moći da vidi dve revije, bodije Danijele Labović i njenog brenda Dach Swim, i kolekciju večernjih haljina Strada Ateljea i dizajnerke Dragane Gleđe.

36. Fashion Selection biće zatvoren 13. novembra u Pozorištu na Terazijama velikom modnom revijom Broj 1 – Tamara Bakić powered by Romerquelle, u čast prvog srpskog top-modela i legende srpske modne scene Tamare Bakić, na kojoj će učestvovati najpoznatiji dizajneri, modne kuće i manekeni.

Kao i svake sezone, i tokom ove Fashion Selection će predstaviti sve raznolikosti modnog izraza, u programu u kome se može naći za svakoga ponešto. Istovremeno, vredno se priprema i prolećno izdanje Fashion Selection-a, koji će biti održan od 21. do 28. aprila naredne godine.

FASHION SELECTION

5 – 13. NOVEMBAR 2023.

P R O G R A M

NEDELJA, 5. NOVEMBAR, HYATT REGENCY

KIDS &TEEN FASHION SELECTION

16 h Pertini Fashion

17 h Lindex

FASHION SELECTION

20 h Lavani by Jelena Kalinić

21 h Bogner/Moncler/Goldbergh

PONEDELJAK, 6. NOVEMBAR, HYATT REGENCY

18 h Gorim – Apsolutno fantastične by Gorica Pejaković

19 h Miss Hoodie/Aleksandra Pavlović/Kristina Kovačević

20 h Nemanja Pantelić powered by Schweppes

21 h Ninia by Sanja Konjović/Beka Zečević

SREDA, 8. NOVEMBAR, CASINO FAIRPLAY

19.30 h Dach Swim

21 h Strada Atelier by Dragana Gleđa

PONEDELJAK, 13. NOVEMBAR, POZORIŠTE NA TERAZIJAMA

19.30 h Broj 1 – Tamara Bakić powered by Romerquelle

Fotografije: Saša Džambić

Povezani članci

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti

chanel cruise
Moda

Vodimo vas u Marsej: Pogledajte sve lookove iz CHANEL cruise kolekcije 2024/2025.

kolekcija dominant
Moda

Snaga žene: Šta donosi nova kolekcija brenda Batakovic Belgrade

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

deichmann
Moda

Zavirite u Deichmann kolekciju za proleće/leto 2024