Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Dizajnerka Marina Mićanović predstavlja novu kolekciju torbi UniUkiyo, koja odražava duh Njujorka i pleni svojim dizajnom.

Marina, koja poslednjih šest godina živi u Njujorku, tim povodom dolazi u Beograd, a po povratku priprema modnu izložbu u jednom od najpoznatijih privatnih klubova sveta – Soho House. Kolekcija UniUkiyo odražava duh Njujorka, hvatajući esenciju njegovih dinamičnih ulica i jedinstvenog karaktera njegovih stanovnika. Torbe su unikatnog dizajna, izrađene ručno od luksuzne kože, multifunkcionalne, uniseks. Hrabro spajaju visoku modu i ulični stil.

Zahvaljujući inovativnim dizajnerskim rešenjima lako se transformišu, te se mogu nositi na više načina prilagođavajući se različitim prilikama. Kuriozitet je da neke kao dodatak imaju i rukave pa su to torbe koje se mogu obući. Nova kolekcija obojena je zlatnom, crnom, bež, narandžastom, jarkocrvenom i zelenom bojom. UniUkiyo torba nije samo praktičan modni dodatak, nego jasno govori o onome ko je nosi. Reči koje je najbolje opisuju su: jedinstvena, hrabra, ekstravagantna.

Marina Mićanović je tokom prethodnih godina stekla međunarodnu prepoznatljivost – svoje kolekcije izlagala je na prestižnim manifestacijama. Tri puta se pojavila na Njujorškoj nedelji mode, a potom i na Nedelji mode u Parizu, a imala je i brojne modne izložbe širom sveta.

Pre četiri godine, napravila je zaokret u svom stvaralačkom radu i sa kolekcija ženske mode preusmerila je svu pažnju isključivo na torbe UniUkiyo.

Desilo se to tokom pandemije. Tada je nastala prva torba i odmah sam znala da je to ideja koju moram da nastavim da razvijam i da joj se u potpunosti posvetim. Ubrzo sam i pravno zaštitila svoj autorski dizajn. Vrlo brzo ta priča počela je da daje rezultate i sada se već moje torbe mogu videti na ulicama širom sveta“, objašnjava Marina, koja inspiraciju pronalazi u različitim ljudima, multikulturalnosti i duhu metropola. Da bi oslikala duh Njujorčana, koji je utkala u poslednju kolekciju, za fotografisanje je angažovala zanimljive ljude iz realnog života, među kojima su plesači, šminkeri, modni dizajneri, fotografi, menadžeri.

Fotografije: Petar Pavlov via UniUkiyo

Povezani članci

reversaya
Moda

Zapamtite naziv: REVERSAYA! Zapazili smo ovu torbu na prestižnom modnom sajmu u Italiji

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!

sandale ukrašene cvećem
Moda

Blooming trend: Sandale ukrašene cvećem

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti