Dostojan kraljice: Šta treba da znate o novom parfemu Q BY DOLCE & GABBANA

Strast i energija, moć i zavođenje: to je opis Q by Dolce & Gabbana Eau de Parfum. Novi ženski miris pridružuje se muškom parfemu K by Dolce & Gabbana, u kampanji koja je posvećena nezaustavljivoj moći dvojca.

Q je miris snažnog karaktera, posvećen ženi koja ima hrabrost da se odlučno suoči sa svojim izazovima. Miris poseduje mnogo toga zajedničkog sa K by Dolce&Gabbana – oličenje duha muškarca koji bira svoju sudbinu. K & Q by Dolce & Gabbana ekskluzivne su italijanske kreacije koje karakteriše umetnička izrada, temeljno istraživanje i pedantna pažnja prema detaljima.

Kako izgleda kampanja

Nova K & Q by Dolce & Gabbana kampanja je savremena bajka sa dvoje protagonista, koji pronalaze utočište u sanjalačkoj i univerzalnoj dimenziji, izvan konvencionalnog vremena i prostora. Iza kamere je Steven Klein, američki fotograf i reditelj koji je tvorac nekih od nezaboravnih fotografija iz savremene modne istorije Dolce & Gabbana.

Kao oličenje modernog para, muškarac i žena vladaju svojim životima i zatiču sebe u nepreglednom, izolovanom pejzažu prepunom vreline i napetosti. Podstaknuti strašću i instinktom, trče jedno drugom u zagrljaj koji, kada se dogodi, odiše posebnom energijom.

Modeli su Linda Helena i Diego Villarreal, dok je za šminku zadužen Stephane Marai, a za frizuru Julien Dys.

Kako miriše Q by Dolce & Gabbana?

Dostojan moderne kraljice, Q by Dolce & Gabbana je delo parfimera Daphne Bugey, izrađen u Italiji od najkvalitetnijih sirovina izabranih u skladu s najstrožim kriterijumima.

Odmah pri vrhu mirisne piramide, drvenasta i voćna parfemska voda stvara nove mirisne senzacije sa notama sicilijanskog limuna, tipičnog italijanskog sastojka koji otkriva svoje lice uz note crvene pomorandže i latica jasmina. Upadljivi kontrast svežem i opojnom limunu pruža sočna hrskavost neodoljive crvene trešnje u srcu mirisa. Istovremeno kiselkaste i slatke, ove note su savršeno suprotstavljene, ali i upotpunjene, kremastim heliotropom. Kao dokaz sličnosti sa K by Dolce&Gabbana, osnova mirisa izrađena je na vatrenoj i senzualnoj kedrovini, koju pojačava nežna sofisticiranost mošusa.

Geometrijski oblik staklene bočice ukrašen je kraljevskom krunom u zlatnoj i trešnja crvenoj boji, specijalnom nijansom koja je inspirisana srednjim notama mirisa. Upadljiva crvena kutija sa Dolce & Gabbana logoom ističe neustrašiv karakter mirisa.

Šta da očekujete od K by Dolce & Gabbana?

Drvenasta i voćna parfemska voda koju su kreirali parfimeri Daphne Bugey i Nathalie Lorson, takođe je ekskluzivno izrađena u Italiji i predstavlja duh muškarca koji bira svoju sudbinu sa strašću i samopouzdanjem.

Originalni miris, toaletna voda K by Dolce & Gabbana, manifestuje se u krešendu citrusa koje dodatno oživljavaju vatrene aromatične note i intenzivira plemenito drveće, dok parfemska voda K by Dolce & Gabbana predstavlja evoluiranu i začinski jaču verziju od prvog mirisa, sa srcem koje je još zavodljivije i osnovom koja snažnije odiše drvenastim notama.

Poput novog Q by Dolce&Gabbana, miris se otvara okrepljujućim sicilijanskim limunom u pratnji fuzije dodatnih nota: iskričava crvena pomorandža, oštra esencija smreke i začinski kardamom. Srce sačinjeno od mlečnog soka smokve unosi svoj gladak i kremast karakter koji se senzualno stapa sa hrskavom esencijom geranijuma, smirujućom esencijom muskatne žalfije i opuštajućom lavandom.

Čili papričica čeka pravi trenutak da pojača vrelinu. Kao kod ženskog mirisa, muški prelazi u elegantnu osnovu od meke kedrovine. Intenzivni pačuli i zemljani vetiver pojačavaju drugu glavnu notu osnove mirisa – dimljeno drvo nagarmota.

Lakirana staklena bočica prelivena je kraljevskom plavom nijansom. Njen geometrijski oblik predstavlja snagu kralja. Slično je krunisana srebrnim stoperom u obliku krune, sa sitnim plavim draguljima kao ukrasima. Bočicu dalje odlikuje slovo K poput pečata koji predstavlja veličanstvenost nosioca. Teget plava kutija ukrašena je srebrnom krunom i kultnim Dolce & Gabbana logoom.

Foto: PR

Povezani članci

parfem
Parfemi

Gde sve i kako treba naneti parfem da biste osigurali njegovu postojanost?

retro mirisne note
Parfemi

Parfemski trendovi 2024: Retro mirisne note koje ponovo volimo

mirisom
Parfemi

Između mirisa i emocija postoji posebna veza. Evo o čemu je zapravo reč…

Razlika između parfemske i taoletne vode
Parfemi

Razlika između parfemske i toaletne vode: Kratak vodič o koncentraciji mirisnih kompozicija

sniženje parfema
Parfemi

Bili smo u Lilly Drogerijama i izdvojili naše mirisne favorite!

future society perfume
Parfemi

Treba li nam prajmer za parfem i može li on učiniti da miris traje i do 24 h?