Dostojan kraljice: Šta treba da znate o novom parfemu Q BY DOLCE & GABBANA

Strast i energija, moć i zavođenje: to je opis Q by Dolce & Gabbana Eau de Parfum. Novi ženski miris pridružuje se muškom parfemu K by Dolce & Gabbana, u kampanji koja je posvećena nezaustavljivoj moći dvojca.

Q je miris snažnog karaktera, posvećen ženi koja ima hrabrost da se odlučno suoči sa svojim izazovima. Miris poseduje mnogo toga zajedničkog sa K by Dolce&Gabbana – oličenje duha muškarca koji bira svoju sudbinu. K & Q by Dolce & Gabbana ekskluzivne su italijanske kreacije koje karakteriše umetnička izrada, temeljno istraživanje i pedantna pažnja prema detaljima.

Kako izgleda kampanja

Nova K & Q by Dolce & Gabbana kampanja je savremena bajka sa dvoje protagonista, koji pronalaze utočište u sanjalačkoj i univerzalnoj dimenziji, izvan konvencionalnog vremena i prostora. Iza kamere je Steven Klein, američki fotograf i reditelj koji je tvorac nekih od nezaboravnih fotografija iz savremene modne istorije Dolce & Gabbana.

Kao oličenje modernog para, muškarac i žena vladaju svojim životima i zatiču sebe u nepreglednom, izolovanom pejzažu prepunom vreline i napetosti. Podstaknuti strašću i instinktom, trče jedno drugom u zagrljaj koji, kada se dogodi, odiše posebnom energijom.

Modeli su Linda Helena i Diego Villarreal, dok je za šminku zadužen Stephane Marai, a za frizuru Julien Dys.

Kako miriše Q by Dolce & Gabbana?

Dostojan moderne kraljice, Q by Dolce & Gabbana je delo parfimera Daphne Bugey, izrađen u Italiji od najkvalitetnijih sirovina izabranih u skladu s najstrožim kriterijumima.

Odmah pri vrhu mirisne piramide, drvenasta i voćna parfemska voda stvara nove mirisne senzacije sa notama sicilijanskog limuna, tipičnog italijanskog sastojka koji otkriva svoje lice uz note crvene pomorandže i latica jasmina. Upadljivi kontrast svežem i opojnom limunu pruža sočna hrskavost neodoljive crvene trešnje u srcu mirisa. Istovremeno kiselkaste i slatke, ove note su savršeno suprotstavljene, ali i upotpunjene, kremastim heliotropom. Kao dokaz sličnosti sa K by Dolce&Gabbana, osnova mirisa izrađena je na vatrenoj i senzualnoj kedrovini, koju pojačava nežna sofisticiranost mošusa.

Geometrijski oblik staklene bočice ukrašen je kraljevskom krunom u zlatnoj i trešnja crvenoj boji, specijalnom nijansom koja je inspirisana srednjim notama mirisa. Upadljiva crvena kutija sa Dolce & Gabbana logoom ističe neustrašiv karakter mirisa.

Šta da očekujete od K by Dolce & Gabbana?

Drvenasta i voćna parfemska voda koju su kreirali parfimeri Daphne Bugey i Nathalie Lorson, takođe je ekskluzivno izrađena u Italiji i predstavlja duh muškarca koji bira svoju sudbinu sa strašću i samopouzdanjem.

Originalni miris, toaletna voda K by Dolce & Gabbana, manifestuje se u krešendu citrusa koje dodatno oživljavaju vatrene aromatične note i intenzivira plemenito drveće, dok parfemska voda K by Dolce & Gabbana predstavlja evoluiranu i začinski jaču verziju od prvog mirisa, sa srcem koje je još zavodljivije i osnovom koja snažnije odiše drvenastim notama.

Poput novog Q by Dolce&Gabbana, miris se otvara okrepljujućim sicilijanskim limunom u pratnji fuzije dodatnih nota: iskričava crvena pomorandža, oštra esencija smreke i začinski kardamom. Srce sačinjeno od mlečnog soka smokve unosi svoj gladak i kremast karakter koji se senzualno stapa sa hrskavom esencijom geranijuma, smirujućom esencijom muskatne žalfije i opuštajućom lavandom.

Čili papričica čeka pravi trenutak da pojača vrelinu. Kao kod ženskog mirisa, muški prelazi u elegantnu osnovu od meke kedrovine. Intenzivni pačuli i zemljani vetiver pojačavaju drugu glavnu notu osnove mirisa – dimljeno drvo nagarmota.

Lakirana staklena bočica prelivena je kraljevskom plavom nijansom. Njen geometrijski oblik predstavlja snagu kralja. Slično je krunisana srebrnim stoperom u obliku krune, sa sitnim plavim draguljima kao ukrasima. Bočicu dalje odlikuje slovo K poput pečata koji predstavlja veličanstvenost nosioca. Teget plava kutija ukrašena je srebrnom krunom i kultnim Dolce & Gabbana logoom.

Foto: PR

Povezani članci

parfemski noviteti septembar 2023
Parfemi

3 parfemska noviteta koja ćete momentalno poželeti da pomirišete: Septembar 2023.

parfem
Parfemi

Da li biste poneli parfem sa notama povrća?

wildly me
Parfemi

Millie Bobby Brown lansira svoj prvi parfem – WILDLY ME

myslf
Parfemi

Zbog čega je baš Austin Butler izabran za zaštitno lice novog YSL BEAUTY parfema MYSLF

Miley Cyrus zaštitno lice Gucci Flora Gorgeous Magnolia
Parfemi

Miley Cyrus kao zvezda nove Gucci kampanje za parfemsku vodu Flora Gorgeous Magnolia

beyonce parfem
Parfemi

Beyonce najavila novi parfem sa svojim potpisom. Jedva čekamo!