Šta nam donosi Kiehl’s praznična kolekcija?

Ovaj brend udružio se sa Icinori dvojcem, supružnicima koji su se specijalizovali za izradu umetničkih dela, kako bi limitirana Kiehl’s praznična kolekcija dobila posebno dizajnersko ruho.

Priznajemo, nismo nimalo imuni na beauty poklone u prazničnom pakovanju. I sam pogled na kultne preparate brenda Kiehl’s u novogodišnjem ruhu probudio je u nama želju da ih odmah preselimo na svoje kozmetičke police. Osim advent kalendara i poklon-setova, Kiehl’s nam ove sezone donosi i ekskluzivan dizajn pakovanja četiri omiljene formule za negu kože: Ultra Facial Cream, Super Multi-Corrective Cream, Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask i Calendula Herbal-Extract Toner. Od 1851. godine, ovaj brend inspirisan je pružanjem stručnog znanja zajednici o nezi kože, efikasnih proizvoda, specijalizovanih usluga, kao i individualnog pristupa svakom tipu kože. Icinori se pridružuje Kiehl’s dugogodišnjoj tradiciji partnerstva sa nekim od najistaknutijih i najpoznatijih svetskih umetnika, kao što su Jeff Koons, Mickey, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville, Kate Moross i Janine Rewell. Epilog ove saradnje je zaista zadivljujući dizajn proizvoda koje obuhvata Kiehl’s praznična kolekcija. Tako im je teško odoleti!

Kiehl’s Limited Edition Holiday Advent Calendar

Dizajn novog Kiehl’s advent kalendara inspirisan je animiranim univerzumom kreiranim u duhu praznika, velikodušnosti i iščekivanja. Sadrži 24 formule iznenađenja, jednu iza svakih vrata – sredstva za čišćenje, maske za lice, serume za lice, hidratantne kreme…

Super Multi-Corrective Cream

Kiehl’s pouzdana višenamenska hidratantna krema za lice ponovo je u prazničnoj ponudi. Ova luksuzna krema sa višestrukim dejstvom doprinosi smanjenju i sprečavanju sedam vidljivih znakova starenja kože.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Provereni Kiehl’s klasik za lice sadrži amazonsku belu glinu iz obnovljivih izbora za čišćenje začepljenih pora od nečistoća i zagađenja.

Ultra Facial Cream

Kiehl’s #1 hidratantna krema za lice pruža 24-časovnu hidrataciju, zbog čega je kao stvorena za hladno vreme.

Calendula Herbal-Extract Toner

Ovaj toner za lice, formulisan sa laticama nevena i ekstraktom korena čička, pogodan za nežno čišćenje svih tipova kože, doprinosi i mladalačkom izgledu kože.

INFO PLUS Novogodišnju kolekciju možete pronaći u svim Kiehl’s prodavnicama u Srbiji (Ada Mall, Galerija, Ušće Shopping Center u Beogradu i Promenada u Novom Sadu), kao i na www.kiehls.rs.

Foto: PR

Povezani članci

vitamin B
Nega

Koji oblici vitamina B vam mogu pomoći u nezi kože + lista seruma koji ih sadrže

retinol tokom leta
Nega

Pitali ste nas: Može li se retinol koristiti tokom leta

akne
Nega

Na koji način tretirati akne na telu?

vitamin C za mrlje na koži
Nega

Kako koristiti vitamin C za ublažavanje tamnih mrlja?

kozmetičkih proizvoda
Nega

6 kozmetičkih proizvoda koje treba izbegavati tokom boravka na suncu

plava svetlost
Nega

Da li plava svetlost može da ošteti našu kožu? Odgovor je kompleksan