Šta donosi zimska pop-up kolekcija APRÈS SHY brenda THE SHYGUY

U okviru sezone jesen-zima, THE SHYGUY predstavlja prvu APRÈS SHY kolekciju, namenjenu svima nama koje uživamo u sportovima na snegu… Ili u šolji vrućeg vina dok sunce zalazi za planinu.

Model: Elena Dizdar. Fotografija i art direkcija: Jelena Mitić. Styling i kreativna direkcija: Jelena Milovanović. Instagram: @theshyguysin

Naravno, skijanje je cool, ali da li ste ikada pili vruće vino na vrhu planine u kasnim popodnevnim satima, dok sunce blista sa snega i sve što vam je potrebno je dobra muzika, kamin, prijatelji, porodica? Upravo je to bila inspiracija za ovu prvu APRÈS SHY kolekciju, modnog brenda THE SHYGUY.

Odeća kao element zimskog hedonizma

Mnogo je ideja za uživanje kada pomislimo na sportove na snegu, ali jedan od glavnih među njima – barem za nas – su outfiti. „Udobno, toplo i šik! Bilo da ste pasionirani skijaš, border ili snow slopes pozer, odeća je veoma važan element zimskog hedonizma. Želeli smo da tom vidu odmora damo svoj skromni doprinos kombinacijama koje su praktične koliko i atraktivne“, kaže dizajnerka Jelena Filipović i dodaje:

Zvezde ove kolekcije su naše nove Bluebird pantalone i Glacier komplet, kojeg čine sako i šorts. Takođe, vrlo upečatljiv komad je topli i šik Steeze komplet u vidu košulje, koja čini savršenu jaknu za proleće, sa šalom koji se može skidati i dodavati po potrebi, kao i kratke cool suknjice za čiji je dizajn kao inspiracija poslužio šal obmotan oko struka.“

Bluebird pantalone
Glacier komplet
Steeze komplet

Najbolja verzija sebe – i na planini

Još jedan od upečatljivih komada ove kolekcije je Carving dress – sexy i udobna haljina za ski dive. Suštinu ove mini kolekcije čini nekoliko osnovnih stvari za zimski outfit, koji će vam dati samopouzdanje i inspiraciju da izgledate kao najbolja verzija sebe na planini. Od pantalona, haljina, topova, kaputa, svi komadi poručuju jedno – zabavljajte se dok ste na snegu!

Prigrlite svoj stil poput neophodne opreme, jer će vam upravo ona dati podstrek da zablistate na putovanju.

Carving haljina

Povezani članci

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!

sandale ukrašene cvećem
Moda

Blooming trend: Sandale ukrašene cvećem

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti