Senzualno x multifunkcionalno: Prvi pogled na limitiranu kolekciju INES x Extreme Intimo

Ines Janković i INES atelier tim udružili su se sa brendom Extreme Intimo. Rezultat kolaboracije: kolekcija INES x Extreme Intimo koja je seksi i zavodljiva, ali i udobna i prijatna.

Dizajnerka je uspela da u donji veš prevede upravo ono zbog čega žene vole njene kreacije. Preciznost izrade i beskompromisna ženstvenost prate svaki model koji izađe iz INES radionice, a sada je još više pažnje posvećeno komadima veša koji su multifunkcionalni i vrlo lako uklopivi uz svaki modni stil.

„Dizajn donjeg veša oduvek mi je bio privlačan kao tema. Moj brend, kao i ja sama, slavimo pre svega ženstvenost i seksepil, ali na suptilan, prefinjen način. S druge strane, brend Extreme Intimo poznat je po kvalitetu i tradiciji, tako da je odmah bilo jasno da ćemo biti odličan spoj. Ideja se rodila zahvaljujući inovativnim ljudima iz Extreme Intimo tima i radili smo zajedno intenzivno skoro pola godine na kolekciji koja je sada stigla u radnje“, rekla je Ines o kolaboraciji.

Zadatak kolekcije: Buđenje samopouzdanja

Kolekcija kombinuje crnu i raskošnu boju crvenog vina, dok modeli donose naglašeni seksepil bez suvišnih detalja. Kombinacijom transparentnih delova i diskrentih nabora stvoren je efekat svedenih seksi ženstvenih komada koji se mogu nositi kao donji veš, ali uz pametnu igru stajlingom lako se uklapaju i kao deo promišljenih modnih kombinacija za izlazak.

Ines objašnjava ideju iza kolekcije: „Budući da smo odavno upoznati sa Extreme Intimo filozofijom i pravcem brenda, fokusirali smo se na jednostavnost, ali i jedinstvenost u pogledu kombinacije materijala i krojeva. Ideja je da svaki komad može biti multifunkcionalan i da se može nositi od jutra do večeri. U INES atelier brendu verujemo da seksepil nema veze samo sa izgledom, kilažom ili godinama. Za nas je to pitanje stava i energije. Ovi komadi su dizajnirani upravo za postizanje takvog efekta i buđenje samopouzdanja u svakoj od nas. XXI vek je era slobode i otvorenosti. Želela sam da podstaknem žene da eksperimentišu i igraju se svojom ženstvenošću bez previše pravila i ograničenja. “

Seksepil je pitanje stava i energije.

Ines Janković
„Ne volim da favorizujem, ali ako bih baš morala da se ograničim samo na jedan komad – to je bodi.“ Ines

Odličan spoj: Senzualno i multifunkcionalno

Pored setova veša, tu su i lepršavi kombinezon, senzualne mini haljine, bodi dugih rukava, ali i midi suknja sa prorezom i transparentne dokolenice. Bez sumnje, radi se o kolekciji koja golica maštu, ali nam zadaje i zanimljiv zadatak uklapanja ovih komada u stajlinge koji naglašavaju žensko telo na sofisticiran način.

„Ne volim da favorizujem, ali ako bih baš morala da se ograničim samo na jedan komad – to je bodi. Radi se o komadu koji se može nositi iz sezone u sezonu i to i danju i noću. Uz njega su dovoljne dobre farmerke da bih se osećala kao najbolja verzija sebe“, Ines je dala svoju prognozu bestseler komada INES x Extreme Intimo kolekcije. A koja je vaša?

Kolekcija će se naći u prodaji u objektima Extreme Intimo od 1. februara.

Fotografije: PR / INES atelier

Povezani članci

the shuyguy
Intervju

Preduzetnička priča: Jelena Filipović otkriva kako je nastao THE SHYGUY

APRÈS SHY
Moda

Šta donosi zimska pop-up kolekcija APRÈS SHY brenda THE SHYGUY

prolećni modni trendovi
Moda

Prolećni modni trendovi koje ćemo prigrliti čim se oslobodimo zimskih kaputa

batakovic belgrade
Moda

Otkrijte kako izgleda kolekcija Batakovic Belgrade izložena u Milanu i Parizu

Skims x Lana Del Rey
Moda

Saradnja koju nismo očekivali: Lana Del Rey x Skims upravo su lansirali kolekciju za Dan zaljubljenih

mob wife estetika
Moda

MOB WIFE estetika: Da li ste spremni da ponesete ovaj trend?