Senzualno x multifunkcionalno: Prvi pogled na limitiranu kolekciju INES x Extreme Intimo

Ines Janković i INES atelier tim udružili su se sa brendom Extreme Intimo. Rezultat kolaboracije: kolekcija INES x Extreme Intimo koja je seksi i zavodljiva, ali i udobna i prijatna.

Dizajnerka je uspela da u donji veš prevede upravo ono zbog čega žene vole njene kreacije. Preciznost izrade i beskompromisna ženstvenost prate svaki model koji izađe iz INES radionice, a sada je još više pažnje posvećeno komadima veša koji su multifunkcionalni i vrlo lako uklopivi uz svaki modni stil.

„Dizajn donjeg veša oduvek mi je bio privlačan kao tema. Moj brend, kao i ja sama, slavimo pre svega ženstvenost i seksepil, ali na suptilan, prefinjen način. S druge strane, brend Extreme Intimo poznat je po kvalitetu i tradiciji, tako da je odmah bilo jasno da ćemo biti odličan spoj. Ideja se rodila zahvaljujući inovativnim ljudima iz Extreme Intimo tima i radili smo zajedno intenzivno skoro pola godine na kolekciji koja je sada stigla u radnje“, rekla je Ines o kolaboraciji.

Zadatak kolekcije: Buđenje samopouzdanja

Kolekcija kombinuje crnu i raskošnu boju crvenog vina, dok modeli donose naglašeni seksepil bez suvišnih detalja. Kombinacijom transparentnih delova i diskrentih nabora stvoren je efekat svedenih seksi ženstvenih komada koji se mogu nositi kao donji veš, ali uz pametnu igru stajlingom lako se uklapaju i kao deo promišljenih modnih kombinacija za izlazak.

Ines objašnjava ideju iza kolekcije: „Budući da smo odavno upoznati sa Extreme Intimo filozofijom i pravcem brenda, fokusirali smo se na jednostavnost, ali i jedinstvenost u pogledu kombinacije materijala i krojeva. Ideja je da svaki komad može biti multifunkcionalan i da se može nositi od jutra do večeri. U INES atelier brendu verujemo da seksepil nema veze samo sa izgledom, kilažom ili godinama. Za nas je to pitanje stava i energije. Ovi komadi su dizajnirani upravo za postizanje takvog efekta i buđenje samopouzdanja u svakoj od nas. XXI vek je era slobode i otvorenosti. Želela sam da podstaknem žene da eksperimentišu i igraju se svojom ženstvenošću bez previše pravila i ograničenja. “

Seksepil je pitanje stava i energije.

Ines Janković
„Ne volim da favorizujem, ali ako bih baš morala da se ograničim samo na jedan komad – to je bodi.“ Ines

Odličan spoj: Senzualno i multifunkcionalno

Pored setova veša, tu su i lepršavi kombinezon, senzualne mini haljine, bodi dugih rukava, ali i midi suknja sa prorezom i transparentne dokolenice. Bez sumnje, radi se o kolekciji koja golica maštu, ali nam zadaje i zanimljiv zadatak uklapanja ovih komada u stajlinge koji naglašavaju žensko telo na sofisticiran način.

„Ne volim da favorizujem, ali ako bih baš morala da se ograničim samo na jedan komad – to je bodi. Radi se o komadu koji se može nositi iz sezone u sezonu i to i danju i noću. Uz njega su dovoljne dobre farmerke da bih se osećala kao najbolja verzija sebe“, Ines je dala svoju prognozu bestseler komada INES x Extreme Intimo kolekcije. A koja je vaša?

Kolekcija će se naći u prodaji u objektima Extreme Intimo od 1. februara.

Fotografije: PR / INES atelier

Povezani članci

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!

sandale ukrašene cvećem
Moda

Blooming trend: Sandale ukrašene cvećem

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti