Predstavljeni prvi ambasadori brenda Raymond Weil u Srbiji: Aleksandra Duende i Stefan Milenković

Predstavnik čuvene kuće satova Raymond Weil, Jose Maria Ramos, predstavio je najnoviju kolekciju ručnih satova Millesime Small Second. Obratite pažnju jer u pitanju je kolekcija je nagrađena najprestižnijim priznanjem, gran prijem za ručne satove GPHG 2023.

Kompanija Bomar bila je domaćin večeri na kojoj je beogradskoj publici predstavljen pravi dragulj i senzacija za sve ljubitelje satova, kolekcija Millesime. S razlogom je žiri, sastavljen od čak 850 stručnjaka za ovu oblast, najveće priznanje dao upravo ovoj kolekciji satova.

Prvi put u Srbiji izabrani su ambasadori brenda Raymond Weil. Budući da Raymond Weil posebnu pažnju polaže na muziku, prvi izabrani ambasadori brenda za Srbiju su Stefan Milenković – naš poznati violinista i Aleksandra Duende – DJ i dizajnerka odeće i nakita.

Aleksandra Duende i Stefan Milenković

Muzika i vreme: Neraskidiva veza

Muzika je oduvek bila suštinski deo DNK kompanije Raymond Weil. Osnivač kompanije je bio školovani klasični muzičar, veliki zaljubljenik u umetnost i ta neraskidiva veza muzike, ritma i vremena svojstvena je brendu od prvih dana do danas. Muzika nema granice, a to dokazuje i činjenica da smo izabrali ambasadore za Srbiju koji predstavljaju dva potpuno različita pravca – klasičnu i elektronsku muziku. Raymond Weil ima sluha za različite vrste dobre muzike. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što će baš Aleksandra i Stefan nositi Raymond Weil satove“, izjavio je Jose Ramos.

Brend ima posebne kolekcije posvećene čuvenim pevačima i muzičkim grupama, koji su ostavili velikog traga, kao što su Jimi Hendrix, AC/DC, Sinatra, David Bowie ili The Beatles.

Muzika i umetnost leže u srcu svih međunarodnih partnerstava kompanije Raymond Weil sa renomiranim umetnicima, poznatim muzičkim brendovima, kultnim koncertnim halama, fondacijama posvećenim podršci umetnosti, kao i najprestižnijim ceremonijama dodele nagrada.

Više o brendu i utiscima ambasadora za Srbiju

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam izabrana za prvu ambasadorku ovog elegantnog i kvalitetnog brenda satova. Drago mi je da je upravo Stefan Milenković moj partner u ovoj priči. Iako deluje nespojivo, ovo je pravi primer kako klasična i elektronska muzika mogu da funkcionišu“, izjavila je Aleksandra Duende.

Raymond Weil je jedan od vodećih, tradicionalnih luksuznih švajcarskih brendova satova, poznat po svojim elegantnim i vanvremenskim meračima vremena. Brend je jedinstven po tome što se i dalje nalazi u porodičnom vlasništvu i što kompaniju danas vodi treća generacija porodice osnivača.

Veoma mi je drago da mogu da predstavljam Raymond Weil, kompaniju koja je inspirisana muzikom, ja – muzičar inspirisan satovima“, našalio se Stefan i dodao: „Na vreme ne gledam samo kroz prizmu prolaznosti, nego ga posmatram i kao kontekst za uspeh, nešto što je sastavni deo stvaralaštva i uspešne karijere.“

O kolekciji Millesime

Kolekcijom Millesime, Raymond Weil odaje počast bogatom nasleđu i tradiciji horologije, istovremeno slaveći jednostavnost prefinjenog dizajna i vrhunske izrade. Brend je prirodno potražio inspiraciju u prošlosti, stvarajući nove satove koji nude šarm prethodnih epoha u kombinaciji sa današnjom praktičnošću.

Složen i pažljivo orkestriran proces izrade satova iza kolekcije Millesime naglašava stručnost, veštinu i preciznost brenda. Od delikatnog sklapanja samonoavijajući mehanizama do složenih završnih detalja, svaka komponenta izrađena je sa najvećom pažnjom. Rezultat je simfonija složenih detalja koja očarava i entuzijaste i poznavaoce satova.

Profesionalnost, ljubav i posvećenost, naši su pokretači u višedecenijskom uspešnom poslovanju i pažljivom odabiru najlepših satova koje ćemo prezentovati našim klijentima. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo da spojimo muziku i vreme i budemo domaćini događaju koji smo nazvali Tango sa vremenom. Povoda je bilo na pretek: predstavljanje kolekcije Raymond Weil – Millesime, koja je dobila najprestižniju nagradu GPGH kao najbolji sat na svetu u kategoriji pristupačnog luksuza u 2023. godini, predstavljanje ambasadora brenda u Srbiji, dvoje izuzetnih umetnika i ličnosti i specijalnog gosta iz prodice Weil – Hose Ramosa“, izjavila je Ljubica Stanković Gvozden, direktorka kompanije Bomar i dodala:

Ovo veče u ritmu fine muzike, vrhunskih merača vremena i odlične atmosfere predstavlja najbolji uvod u sezonu ovogodišnjih premijera. Čvrsto obećavamo našim klijentima, ljubiteljima lepih satova i nakita, Beogradu i Srbiji čitav niz ekskluzivnih događaja i premijera. Očekuje nas godina bogata ekskluzivitetima. Ovo je samo početak.“

Kolekcija Raymond Weil Millesime u Srbiji dostupna je u svim Bomar prodavnicama.

Za fotografije se zahvaljujemo kompaniji Bomar.

Povezani članci

Ariana Grande
Moda

Ariana Grande novo je Swarovski lice

light of the soul
Moda

Light Of The Soul: 6 neodoljivih novih komada sa potpisom Bojane Ugrešić

menstrualne kupaće gaćice
Moda

Neka vam oni dani ne pokvare odmor! Od sada menstrualne kupaće gaćice možete kupiti i u Lisci

reversaya
Moda

Zapamtite naziv: REVERSAYA! Zapazili smo ovu torbu na prestižnom modnom sajmu u Italiji

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!