Prolećni manikir: 5 nijansi lakova za nokte koje će voditi glavnu reč

Prolećni manikir baziraće se na nijansama koje izlaze iz ustaljenih okvira karakterstičnih za ovu sezonu.

Proleće udahnjuje novi život svemu, od prirode do beauty trendova. Posebno smo uzbuđeni zbog nijansi lakova ne baš tipičnih za ovu sezonu. Očekujte da ćete videti manje pastela, a više upečatljivijih nijansi kao što su crvena i žuta. Osim toga, pantone boju godinePeach Fuzz – primećivaćete gotovo svuda. S obzirom na to da mnogi od narednih trendova potiču iz prirode, ne možete pogrešiti ako uskladite prolećni manikir sa biljkom koja vam privlači pažnju. 

Prolećni manikir

#1 CRVENO

Ako ste mislili da je crveni lak rezervisan za praznike, vreme je da promenite perspektivu. Klasične crvene boje obeležiće proleće. Poznate ličnosti takođe su nosile ovu nijansu na crvenim tepisima 2024. (Dua Lipa na dodeli Zlatnog globusa, na primer). 

#2 MLEČNO

Mlečni manikir bio je jedan od najvećih trendova za nokte prethodne, a nastavlja da „živi“ i ove godine. Nakon kreiranja sjajnih golih manikira za Michael Kors i Proenza Schouler revije za proleće 2024, Choi predviđa da će prozirni mlečni nokti biti jedan od najvećih prolećnih trendova. Delikatan i sofisticiran izgled sličan je prirodnom manikiru sa sjajnom završnom obradom poput gela.

#3 FUKSIJA

Opsesija ružičastim nijansama definitivno ne jenjava! U igri će biti fuksija sa šljokicama, prozirna jarkoružičasta, sjajna, tamna magenta…

#4 ŽUTO

Osvežavajuća i dinamična žuta, koja podseća na ikoničnu boju taksija, osigurava razigranost svakom looku. I udar energije, svakako! 

#5 PEACH FUZZ

Godina 2024. definitivno je u znaku nežne Peach Fuzz nijanse. Kao kombinacija terakote i kajsije, ona izgleda senzualno, mladalački i sofisticirano.

Uvodna fotografija: Instagram/@jinsoon

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

BB manikir
Make-up

BB manikir: Novi minimalistički trend

clinique black honey
Make-up

Kultna nijansa BLACK HONEY stiže u formi dva nova proizvoda: ulja za usne & obraze – i maskare!

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!