Ovo je najbolji puder prema mišljenju TikTok beauty influenserki

Bez obzira na to što smo tek zakoračili u 2024. godinu, TikTok beauty influenserke već su se složile da je najbolji puder upravo ovaj o kojem vam pišemo…

Zahvaljujući iskrenim komentarima, pojedine influenserke koje svoje recenzije objavljuju na popularnoj društvenoj mreži TikTok, stekle su reputaciju pouzdanih kritičara make-up i beauty preparata. Među njima je i Glamzilla, kojoj u potpunosti verujemo na reč. Upravo je ona pokrenula talas pozivitnih komentara na račun formulacije sa potpisom luksuznog brenda Laura Mercier.

@glamzilla

This is soooooo good! 100% 🔥HOT FIRE🔥 #makeuptok #makeupfyp #beautytok

♬ original sound – GLAMZILLA

Podloga iz snova

Reč je o Real Flawless Weightless Perfecting Foundation puderu lagane teksture i fantastične moći pokrivanja, koji već gotovo godinu dana postoji na tržištu. Međutim, pažnju šire javnosti privukao je tek nakon što ga je Glamzilla proglasila ,,podlogom iz snova“. Da je reč o izuzetno kvalitetnom make-up proizvodu potvrdio je i slavni YouTuber i beauty mogul Jeffree Star. Zatim, usledile su brojne druge pozitivne recenzije, pa je ova formulacija proglašena za najbolji puder godine.

Zašto je ovo najbolji puder?

Prema saopštenju Laura Mercier brenda, ovaj multifunkcionalni puder uspešno pokriva nesavršenosti na licu, poput pora, finih linija i bora. Zahvaljujući Perfecting Color tehnologiji stvara odličan balans između nijanse koju poseduje i prirodne boje vašeg tena. Osim toga, hidrira kožu, te poboljšava njen tonus i teksturu. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. Cena ovog pudera iznosi 39 evra, a možete ga poručiti online.

Foto: Instagram @lauramercier, @livmanni; Video: TikTok @glamzilla i Instagram @jeffreestar

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

beauty momenti Bafta
Make-up

Naš izbor: Najbolji beauty momenti sa dodele BAFTA nagrada

beauty trendova
Make-up

5 beauty trendova koji su dominirali na Nedelji mode u Njujorku

Huda Beauty Creamy Obsession
Beauty Business

Creamy Obsession: Huda Beauty lansira dve palete isključivo kremastih senki

maskara
Make-up

Hm, da li maskara iščezava sa make-up scene 2024?

glazirano rumenilo
Make-up

Make-up trend u fokusu: Glazirano rumenilo! Znate li kako da postignete ovaj izgled?

make-up saveta
Make-up

5 efikasnih make-up saveta za one koji nose dioptrijske naočare