Ovi novi puderi sa negujućim sastojcima više su nego poželjni!

Puderi sa negujućim sastojcima preuzimaju primat na mejkap sceni. Ni ne čudi, budući da – osim savršenog prekrivanja i blistavog tena – obezbeđuju i adekvatnu negu.

Mejkap brendovi konstantno rade na unapređivanju svojih formulacija kako bi zadovoljili sve više potrošačke kriterijume. Danas potrošači, kada su puderi u pitanju – osim besprekornog prekrivanja – žele i formulacije obogaćene hidratantnim i hranljivim sastojcima koji će efikasno negovati kožu i usporiti proces starenja. Zbog toga, mnoge mejkap kuće osmišljavaju nove formulacija kako bi izašli u susret svojim konzumentima, a spremne su da ponude i već poznate artikle u preformulisanoj, odnosno unapređenoj verziji. U nastavku vam prezentujemo tri tečna pudera koja se savršeno uklapaju u ovu priču.

PUDERI KOJI NEGUJU KOŽU

Bourjois Healthy Mix Clean tečni puder

Sastavljena od 85% sastojaka prirodnog porekla, ova veganska formula obogaćena vitaminima C, E i B5 efikasno prikriva nesavršenosti, znake umora i intenzivno hidrira kožu tokom 24 časa, obezbeđujući tenu blistavost.

Catrice Nude Drop Tinted Serum tečni puder

Deluje kao puder, oseća se kao serum! Poseduje veoma fluidnu, laganu teksturu. Sa svojom lakom do srednjom pokrivenošću, koja se može intezivirati, obezbeđuje dugotrajan i blistav ten. Istovremeno, ova formula hrani kožu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E i obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju. Tekstura sadrži posebno premazane pigmente, a nijanse se nežno prilagođavaju prirodnom tonu kože, tako da se boje usklađuju sa različitim tipovima kože.

Deborah 24 ORE PERFECT podloga

Nova 24ORE PERFECT podloga sada je dostupna u potpuno preformulisanoj verziji i pet novih nijansi. Obogaćena sa 2% hijaluronske kiseline i probiotskim kompleksom, nudi ne samo dugotrajnu postojanost i besprekoran rezultat, već i štiti, hidrira i regeneriše kožu tokom celog dana. Zaštitni faktor SPF 20 štiti kožu od dejstva  UV zraka i sprečava prevremeno stvaranje bora. Lagana, svilenkasto-meka tekstura naprosto klizi po koži i ostaje postojana tokom celog dana, bez kreiranja efekta maske.

Foto: Nojan Namdar via Unsplash, PR

Povezani članci

KIKO Milano
Make-up

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

AVON ULTRA COLOUR
Make-up

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!