Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

Poznati brend šminke i kozmetike KIKO Milano predstavio je letnju Gold Reflections kolekciju inspirisanu zalaskom sunca na obali Italije i pripremio nagradni konkurs zahvaljujući kojem možete da osvojite kurs šminkanja.

Limitirana Gold Reflections linija oživljava duh toplog italijanskog leta kroz proizvode visokih performansi sa inovativnim formulama za lice, oči i usne. Elegantan dizajn pakovanja upotpunjen je simbolikom sunčeve svetlosti koja asocira na buđenje i sjaj, kako unutrašnji tako i spoljašnji. Povodom lansiranja ove kolekcije, u saradnji sa brend ambasadorkom Dunjom Jovanić (@imfashionbabe) i talentovanom šminkerkom Jelenom Roksandić (@jelenarox), 18. juna, s početkom u 12h, KIKO Milano organizuje make-up workshop. Svi učesnici imaće priliku da tokom radionice nauče kako da sami kreiraju osunčan letnji look sa proizvodima iz nove edicije.

Ukoliko želite da osvojite kurs šminkanja i paket Gold Reflections proizvoda, učestvujte u nagradnom konkursu. Sve informacije pronađite u okviru opisa Instagram reel objave – Kiko Milano Srbija.

Letnja Gold Reflections kolekcija dostupna je u prodavnicama ovog brenda u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i u KIKO Milano radnjama u Knez Mihailovoj 33 (Beograd) i Zmaj Jovinoj 5 (Novi Sad). Takođe, najnoviji proizvodi dostupni su i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaci.

Foto: PR

Povezani članci

NIVEA Repair & Care
Beauty Business

Novitet iz NIVEA-e: Univerzalne kreme Repair & Care obećavaju rešenje za suvu i osetljivu kožu

IM8
Beauty Business

Novo poglavlje: David Beckam osniva health & wellness brend IM8

talk
Beauty Business

Svetska zdravstvena organizacija proglasila je talk „verovatno kancerogenim“

besplatni dermoskopski pregledi
Beauty Business

Besplatni dermoskopski pregledi mladeža na Adi Ciganliji: Ne propustite jedinstvenu priliku!

L'Artisan Parfumeur
Beauty Business

Francuski niche brend L’ARTISAN PARFUMEUR ponovo je u parfimeriji Metropoliten

shaping futures
Beauty Business

Kako frizerski zanat menja živote: Inicijativa Shaping Futures kao odskočna daska mladima