Nova MAYBELLINE maskara koja bi mogla postati kultna

Evo šta smo saznali na promociji nove Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskare. Da li je na vidiku još jedna kultna maskara iz ove kozmetičke kuće?

Maybelline New York, mejkap brend poznat po nekim od najprodavanijih maskara u svetu, proširio je svoj portfolio najnovijom Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskarom.

Koje novine donosi Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara

Tehnologija hibridnih vlakana u formuli, prema navodima proizvođača, daje trepavicama nestvaran volumen i dužinu, dok produžena heliks četkica (sa dlačicama raspoređenim u obliku spirale), ujednačeno nanosi formulu od korena do vrhova za izgled izduženih trepavica.

„Nova Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara ima nadrealan efekat“, kažu iz Maybelline New York. “Sa njom su trepavice 36% duže* i daju 10 puta** veći volumen!“

Maskara je pogodna za osetljive oči, osobe koje nose kontaktna sočiva, i oftalmološki je testirana. Ima vegansku formulu, bez sastojaka životinjskog porekla.

Ko su zaštitna lica nove maskare

Drugim rečima, proizvod je toliko „nadrealan“ da je za njegovo predstavljanje odabran avatar. Maybellineov avatar May pojavljuje se zajedno sa globalnom Maybelline ambasadorkom Gigi Hadid u predstojećoj kampanji za novu maskaru koja spaja stvaran i virtuelni svet.

Kako metaverzum nastavlja da bude nova platforma za društvenu interakciju, May je samo sledeći korak na Maybelline putovanju ka istraživanju virtuelnog sveta.

Kako je bilo na promociji

Možemo da potvrdimo da je u prepunoj sali Infinity centra u Beton hali atmosfera bila – nadrealno dobra. Program je vodila Jovana Arsić, a muziku je puštala DJ Sara (Sara Janković). Atmosferu su dodatno zagrejale zvezde Džejla Ramović i Amna Alejbegović, kao specijalne gošće i prijateljice Maybelline brenda. Poznati make-up artist Aleksandar Đikić sinoć je bio u prilici da gostima prvi prikaže uživo, na licu mesta nadrealne mogućnosti The Falsies Surreal Extensions maskare.

* Instrumentalni test, 29 žena ** Potrošački test, 146 žena

Foto: PR

Povezani članci

make-up
Make-up

Šta će se naći na jesenjem make-up meniju?

M•A•C Studio Radiance Serum-Powered™
Make-up

Vreme je da vaša koža zablista: Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder!

„Pumpkin spice“
Make-up

„Pumpkin spice“ make-up obeležiće jesenju sezonu!

manikir
Make-up

10 jesenjih manikir ideja koje ćemo rado prigrliti

Lancôme x Louvre
Make-up

Spoj lepote i umetnosti: Nova saradnja LANCÔME x LOUVRE

Hailey Bieber kao mag beauty industrije najnovije generacije
Make-up

Hailey Bieber kao mag beauty industrije najnovije generacije