Nova Rose Naturelle Intense parfemska voda nastavlja Chloé inicijativu usmerenu ka smanjenju uticaja na životnu sredinu

Stvaranje primamljivih proizvoda koji su od značaja kako za društvo, tako i za Planetu, centralna je tema Chloé filozofije.

Posvećenost Chloé ekološkim i društvenim aktivnostima konsolidovana je u oktobru 2021. godine, kada je ova modna kuća postala korporacija sa B sertifikatom (oznaka društveno-ekološki odgovorne kompanije). Ista ova filozofija vodič je za razvoj parfema koji su više nego ikada društveno i ekološki odgovorni. Linija Chloé mirisa nedavno je proširena lansiranjem Chloé Rose Naturelle, proizvodom osmišljenim u cilju smanjenja uticaja na životnu sredinu. Sada, ovoj porodici pridružuje se još intenzivnija verzija – Chloé Rose Naturelle Intense parfemska voda.

Chloé Rose Naturelle Intense glorifikuje ružu više nego ikada!

VEGANSKI MIRIS S ORGANSKIM SASTOJCIMA

Da bi se povećala upotreba prirodnih sastojaka gde god je to moguće, Chloé Rose Naturelle Intense sastavljen je samo od parfema, alkohola i vode 100% prirodnog porekla. Ne sadrži veštačke boje i potpuno je veganski. Chloé je posvetio posebnu pažnju glavnim sastojcima mirisa – ruža je organska, dok se esencija hrasta dobija iz drveta koje je prošlo proces prenamene u drvnoj industriji.

Ovaj novi drvenasti miris kreirao je parfimer Alexis Dadier. Sladak i svež, bergamot debituje u novoj kompoziciji u pratnji čistog i laganog nerolija sa nagoveštajem latica. Tu su i plemenita i prefinjena esencija organske ruže i specifična nota hrastovine sa suptilno dimljenom aromom vanile. Podloga od kremaste sandalovine nudi punoću sa dodirom kedrovine, koja prožima miris bezvremenom elegancijom.

SIMBOLIČNI KOLORIT

Od arhitektonskih linija i ženstvene rebraste mašne do kontura koje podsećaju na plisirane Chloé suknje, novi Eau de Parfum smešten je u prepoznatljivu bočicu iz Chloé Signature kolekcije. Osim što sada, kao osobenost, mašnu i kutiju odlikuje nova zelena boja – simbol prirode.

Chloé Signature bočica je prerađena kako bi se smanjio njen uticaj na životnu sredinu. Reciklirani materijali korišćeni su za izradu stakla (25%) i kartonske kutije (40%), dok je mašna izrađena od 100% recikliranog poliestera.

OLIČENJE ODRŽIVOSTI

Chloé Rose Naturelle Intense dostupan je u tri formata: 30, 50, i 100 ml. Nastavljajući svoju inicijativu smanjenja uticaja na životnu sredinu, modna kuća je razvila sistem dopune izrađen od 100% recikliranog aluminijuma koji je kompatibilan sa bočicama od 100 ml.

Kada se bočica isprazni, pumpica može jednostavno da se odvrne kako bi se parfem dopunio. Dopuna se pričvršćuje direktno za grlić bočice i automatski prestaje da se puni kako bi isporučila idealnu količinu mirisa.

AUTENTIČNA ŽENSTVENOST

„Moja priroda, moja snaga“ – to je moto Chloé žene koju tumači britanska glumica Lucy Boynton. Puno značenje ovih reči jasno je u reklami koju je fotograf Karim Sadli snimio za Chloé Rose Naturelle Intense. Naspram blistavog neba i osunčane vegetacije u pozadini, Lucy se pojavljuje ispred objektiva nežna, ali odlučna. Ponovo nas upoznaje sa suštinom, samouverena, autentična i ženstvena, bez trunke izveštačenosti. Chloé duh u njegovoj najčistijoj formi!

INFO PLUS: Chloé Rose Naturelle Intense EDP uskoro će biti dostupna u Jasmin parfimerijama.

Foto: PR

Povezani članci

Istražili smo: Ovo je savršen parfem za vaš horoskopski znak
Parfemi

Istražili smo: Ovo je savršen parfem za vaš horoskopski znak

Stigla je nova kolekcija LOUIS VUITTON X YAYOI KUSAMA parfema
Parfemi

Stigla je nova kolekcija LOUIS VUITTON X YAYOI KUSAMA parfema

Q by Dolce & Gabbana
Parfemi

Dostojan kraljice: Šta treba da znate o novom parfemu Q BY DOLCE & GABBANA

BOSS The Scent Magnetic for Him
Parfemi

#GIVEAWAY: BOSS The Scent Magnetic for Him – savršen poklon za Dan zaljubljenih

nove mirisne note
Parfemi

U ove tri nove mirisne note tako se lako zaljubiti!

kako pravilno čuvati parfem
Parfemi

Da li čuvate parfeme na pravilan način? Izbegnite najčešću grešku!