NIVEA donosi novu generaciju micelarnih voda obogaćenih kompleksom amino-kiselina

Na kozmetičku scenu stupa šest novih NIVEA preparata za uklanjanje šminke i nečistoća, prilagođenih različitim tipovima kože.

Svima nam je već dobro poznata činjenica koliko je zapravo važno da na kraju dana, pre odlaska u krevet, temeljno uklonimo šminku s lica. Ono što nam ovaj zadatak definitivno olakšava jesu efikasni proizvodi prilagođeni potrebama naše kože. Danas NIVEA nudi praktično rešenje u vidu nove generacije micelarnih vodakoje će, kako tvrde eksperti ovog brenda, zahvaljujući kombinaciji moćnih micela i nežnih amino-kiselina, pružiti koži više od samog čišćenja. Prema njihovim rečima, ovi preparati ne samo da u nekoliko nežnih poteza, bez trljanja, uklanjaju svaki trag tvrdokorne šminke s očiju i lica, već i čiste, toniraju i istovremeno hidriraju kožu.

REČ-DVE O AMINO-KISELINAMA

Izuzetno efikasne, no ujedno i veoma nežne, amino-kiseline sastavni su deo naše kože, zbog čega su i njen idealni oslonac koji joj osigurava otpornost i doprinosi održavanju njenog zdravlja. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, deluju kao proizvod za čišćenje lica, tonik i preparat za uklanjanje šminke. Bilo da želite da uklonite nečistoću nakupljenu tokom dana ili da skinete šminku, NIVEA micelarne vode spremne su da obave svoj zadatak.

6 MICELARNIH VODA ZA RAZLIČITE TIPOVE KOŽE

Za sve tipove kože: NIVEA ENERGIZIRAJUĆA MICELARNA VODA

Revitalizirajuća formula s kompleksom amino-kiselina i tri antioksidansa (vitamin C, vitamin B-3 i ekstrakt brusnice) obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama. Nežno čisti, hidrira i osvežava kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Za normalnu kožu: NIVEA REVITALIZIRAJUĆA MICELARNA VODA

Osvežavajuća formula s kompleksom amino-kiselina i vitaminom E obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama. Nežno čisti, hidrira i pročišćava kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Za osetljivu kožu: NIVEA UMIRUJUĆA MICELARNA VODA

Umirujuća formula s kompleksom amino-kiselina i dekspantenolom obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama. Njena umirujuća formula, u samo nekoliko nežnih poteza, bez trljanja, temeljno uklanja šminku, prljavštinu i nečistoće.

Takođe pogodna čak i za osetljivu kožu: NIVEA WATERPROOF EXPERT MICELARNA VODA

Formula s kompleksom amino-kiselina i ekstraktom crnog čaja temeljno će ukloniti ostatke šminke, kao i nečistoće sa vašeg lica. Protresite bočicu kako bi se dve faze pomešale, a zatim natopljenim jastučićem od vate nežno prebrišite lice kako biste rastvorili šminku i maskaru. Ovu micelarnu vodu nije potrebno ispirati.

Za suvu kožu: NIVEA NEGUJUĆA MICELARNA VODA

Formula s bademovim uljem obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama. Formulisana bez parfema, ova micelarna voda nežno čisti, hidrira, neguje, omekšava i zaglađuje kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Za kombinovanu i masnu kožu: NIVEA PROČIŠĆUJUĆA MICELARNA VODA

Obogaćena amino-kiselinama i okeanskim algama, ova pročišćujuća formulacija ne sadrži parfem, dermatološki i oftalmološki je testirana, te se može bezbedno koristiti na licu, očima i usnama.

INFO PLUS: Sve NIVEA micelarne vode, osim što brinu o vašoj koži, brinu i o životnoj sredini, pa je tako njihova flašica izrađena od 97 % recikliranog materijala, osim zatvarača i nalepnica.

Foto: PR

Povezani članci

kolagen
Nega

Znate li šta je collagen banking?

glass skin
Nega

Ne želimo ,,glass skin“! Vratite u modu prirodnu teksturu kože!

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava
Nega

PRAVO NA LEPOTU jedno je od osnovnih ljudskih prava

Nega

KIEHL’S SINCE 1851 predstavlja dva proizvoda protiv bubuljica, od kojih je jedan viralni „tečni flaster“

pazuh
Nega

Ovi trikovi pomoći će vam da zaboravite na taman pazuh…

pshiodermatologija
Nega

Psihodermatologija: U kojoj meri osećanja mogu uticati na izgled kože?