M.A.C x Whitney Houston limitirana kolekcija savršena je oda ovoj muzičkoj ikoni

M.A.C i Whitney vezuju dve stvari – iste beauty vrednosti i ista strast za glamurom!

Gde je slava, tu je i Whitney Houston. Kao jednoj od najboljih pop/R&B umetnica 20. veka, njena muzika konstnatno dobija zaslužene pohvale. M.A.C sada slavi kultni stil i lepotu ove zvezde limitiranom kolekcijom M.A.C x Whitney Houston.

M.A.C x Whitney Houston: Glas je bio potpuno njen, izgled je sasvim vaš! 

“Whitney je oduvek bila zagovornica toga da se žene osećaju lepo, bilo da se radi o velikom događaju ili svakodnevnoj prilici“, kaže Pat Houston, izvršni direktor Whitney E. Houston Estatea. “Naša saradnja s brendom M.A.C rezultirala je stvaranjem kolekcije koja će zadovoljiti ove potrebe. Kolekcija će biti verodostojna reprezentacija boja koje je Whitney preferirala kako na očima, tako i na usnama.”

Poseban pogled na lepotu ove zvezde bio je personalizovana bajkovitost, a relevantan je i danas: blistava koža, jarke crvene usne, srneće oči i precizna šminka koja je naglasila njenu nebesku strukturu lica.

“Whitney je volela boje na usnama i očima – legendarne crvene usne oduvek su joj bile omiljene”, potvrđuje Pat. Njena lepota bila je krajnje ženstvena, ali uvek snažna, upečatljiva i originalna, iako nikad otuđujuća. Whitney je sve to nosila sa stavom koji ju je pozicionirao kao kraljicu stila, čiji je izgled otelotvorio njenu titulu vrhunske umetnice.

“Kolekcija obuhvata nijanse i teksture koje su bile ključne za upečatljiviji izgled Whitney Houston”, kaže Fatima Thomas, M.A.C Senior Artist. “U ovoj sofisticiranoj kolekciji svaki ljubitelj lepote moći će da pronađe nešto za sebe.”

Napućene usne Whitney Houston srce su kolekcije s četiri ruža koji se kreću od neutralnih i ružičastih nijansi (Nippy’s Moody Nude i Nippy’s Rose) do dubokopigmentovanih, vrućih crvenih tonova (Nippy’s Feisty Red i Nippy’s Sensual Red). Uz njih dolaze i  dve zvezdane Lipglass nijanse u punokaratnom zlatu (Nippy’s Shimmery Gold) i zlatnoprošaranoj rđi (Nippy’s Shimmery Cinnamon). Sve su spremne za samostalno ili slojevito nošenje kako bi usne dobile visoki sjaj, poput onoga koji je preferirala Whitney .

Kada je o očima reč, tu je paleti od osam senki koje se savršeno uklapaju u “smoky” zavodnički pogled ove pevačice. Ona sadrži širok raspon nijasni – od bež, preko crnih, tamnosmeđih, smeđih, sivih pa sve do rastopljenih metalik boja kako bi vam obezbedila sve ono što vam je neophodno za postizanje nezaboravanih i glamuroznih lookova ove umetnice. A da bi vaša koža blistala poput njene, pobrinuće se dve nijanse svetlucavog rumenila, kao i Extra Dimension Skinfinish hajlajter zlatno-bronzanog sjaja.

S ponosom podržan od strane M.A.C-a, muzičko biografski film Sony Picturesa, koji slavi život i umetnost Whitney Houson i Wanna Dance With Somebody, stiže u bioskope 22. decembra.

INFO PLUS: Kolekcija će biti dostupna od 22. decembra u M.A.C radnji u TC Ušće.

Foto: Instagram/@maccosmetics, PR

Povezani članci

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

Makup za venčanje
Make-up

Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana

tečni hajlajteri
Make-up

Tečni hajlajteri za blistavu i sjajnu kožu: Isprobajte jedan od ova četiri