Isprobali smo Avonovu 5u1 Lash Genius maskaru. Donosimo vam svoje utiske…

Kada se susretnete s mejkap alatkom koja obećava tako mnogo, kao  što to čini 5u1 Lash Genius maskara (čak pet benefita – malo li je?!), neminovno je da se zapitate da li ova alatka zaista ispunjava sva navedena obećanja, ili je u pitanju samo još jedan marketinški „mamac“.

Da bismo otkrili pozadinu priče i osporili/potvrdili ova obećanja, rešili smo da 5u1 Lash Genius maskaru stavimo na test. Kao neko za koga je maskara jedna od najvažnijih mejkap alatki i ko godinama daje prednost black nijansama (Ne pitajte za razlog – navika, valjda!), ovoga puta odlučila sam da pružim šansu Black Brown opciji. Epilog ovog mejkap izazova saznaćete u nastavku…

5U1 LASH GENIUS MASKARA…

IZ AVONOVOG UGLA

Brend koji stoji iza ove maskare u prvi plan istakao je pet benefita objedinjenih u jednom proizvodu: volumen, dužinu, razdvojenost i podignutost trepavica, kao i raskošnu crnu nijansu. Osim toga, akcenat je stavio i na, kako kažu,  svemoguću četkicu sa vlaknima različite dužine, koja omogućava precizno nanošenje maskare na svaku pojedinačnu trepavicu. Impresivno i tako primamljivo, složićete se?!

IZ MOG UGLA

Za početak, krenimo od nijanse…

Odluka da isprobam Black Brow opciju pokazala se kao ispravna. Ova nijansa savršeno je upotpunila moju svetlu fizionomiju (ten, kosu, oči, trepavice) i osigurala apsolutno prirodan i dopadljiv rezultat. Osim toga, (priznajem!) donela je i značajan pomak kada je o mojim mejkap navikama reč. OK, više se neću libiti da pružim šansu novim nijansama šminke.

Pređimo na četkicu…

Zahvaljujući različitoj dužini vlakana, apsolutno je položila test. Uverila sam se da obezbeđuje lako aplikovanje, bez preslikavanja i razmazivanja.

A šta je sa obećanjima u smislu benefita?

Iako nisam neko koga je priroda uskratila za dužinu kada je o trepavicama reč, mogu reći da je fino akcentuje, dok istovremeno besprekorno razdvaja i podiže svaku pojedinačnu trepavicu, osiguravajući raskošan volumen. Efekat je izuzetno primetan i na donjim trepavicama, na kojima je – u mom slučaju – nanošenje maskare takođe neizostavno. Postojanost je još nešto što bih istakla kao bonus benefit, kao i odnos cene i kvaliteta.

Sve u svemu, 5u1 Lash Genius maskara apsolutno zaslužuje da joj priužite šansu. Samo, ne zaboravite da nam javite svoje utiske!

Povezani članci

BB manikir
Make-up

BB manikir: Novi minimalistički trend

clinique black honey
Make-up

Kultna nijansa BLACK HONEY stiže u formi dva nova proizvoda: ulja za usne & obraze – i maskare!

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!