Hijaluronska kiselina umešala je prste u novi Avonov tečni puder

Hijaluronska kiselina savršen je hidrantni sastojak. Učestala je komponenta krema i seruma za lice, a sa kozmetičkog prešla je i na make-up teren.

Prilikom izbora pudera, veoma je važno da, osim adekvatne pokrivne moći, on poseduje i hidrantna svojstva. Poslednja inovacije iz portfolija kompanije AvonFlawless Match tečni puder – to će joj osigurati. Razlog? Hijaluronska kiselina u njenom sastavu. Moć ove komponente krije se u njenoj sposobnosti da zadržava vodu, čak do hiljadu puta veću od sopstvene težine. A šta je još važno da znate o ovom novitetu?

AVON FLAWLESS MATCH TEČNI PUDER SA HIJALURONSKOM KISELINOM: NAJVAŽNIJE BELEŠKE

Baziran je na pametnoj Match tehnologiji. Zapravo, 3D pigmenti kombinuju se tako da precizno odgovaraju vašem jedinstvenom tonu kože, sa ciljem da ona izgleda prirodno, te da ima srednju do punu pokrivenost.

Njegova formula voli kožu. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, osigurava optimalnu hidrataciju, a – opet –osigurava i prirodni izgled i lagani osećaj na koži.

Pruža vam mogućnost da odaberete boju koja odgovara vašem tonu kože. Na raspolaganju vam je 20 nijansi, među kojima ćete sasvim sigurno pronaći svoju.

INFO PLUS: Od 1. juna, Avon Flawless match tečni puder sa hijaluronskom kiselinom biće dostupan u Avon brošuri, kao i na www.avon.rs, po ceni od 1.099 din.

Foto: PR

Povezani članci

Barbie glow blush
Make-up

„Barbie glow blush“ trend kao stvoren je za leto!

manikir
Make-up

6 ideja koje će vas navesti da razmišljate o manikiru kao o sredstvu za samoizražavanje

dekonstruisani ajlajner
Make-up

Dekonstruisani ajlajner: Nova make-up tehnika koju nam je prezentovao Dior

Kako da odaberete crveni ruž prema tonu kože?
Make-up

Kako da odaberete crveni ruž prema tonu kože?

Kako da implementirate kristale u svoj make-up look?
Make-up

Kako da implementirate kristale u svoj make-up look?

korektori
Make-up

Ovi korektori, osim efikasnog prikrivanja nesavršenosti, osiguraće koži i bonus benefite