Hijaluronska kiselina umešala je prste u novi Avonov tečni puder

Hijaluronska kiselina savršen je hidrantni sastojak. Učestala je komponenta krema i seruma za lice, a sa kozmetičkog prešla je i na make-up teren.

Prilikom izbora pudera, veoma je važno da, osim adekvatne pokrivne moći, on poseduje i hidrantna svojstva. Poslednja inovacije iz portfolija kompanije AvonFlawless Match tečni puder – to će joj osigurati. Razlog? Hijaluronska kiselina u njenom sastavu. Moć ove komponente krije se u njenoj sposobnosti da zadržava vodu, čak do hiljadu puta veću od sopstvene težine. A šta je još važno da znate o ovom novitetu?

AVON FLAWLESS MATCH TEČNI PUDER SA HIJALURONSKOM KISELINOM: NAJVAŽNIJE BELEŠKE

Baziran je na pametnoj Match tehnologiji. Zapravo, 3D pigmenti kombinuju se tako da precizno odgovaraju vašem jedinstvenom tonu kože, sa ciljem da ona izgleda prirodno, te da ima srednju do punu pokrivenost.

Njegova formula voli kožu. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, osigurava optimalnu hidrataciju, a – opet –osigurava i prirodni izgled i lagani osećaj na koži.

Pruža vam mogućnost da odaberete boju koja odgovara vašem tonu kože. Na raspolaganju vam je 20 nijansi, među kojima ćete sasvim sigurno pronaći svoju.

INFO PLUS: Od 1. juna, Avon Flawless match tečni puder sa hijaluronskom kiselinom biće dostupan u Avon brošuri, kao i na www.avon.rs, po ceni od 1.099 din.

Foto: PR

Povezani članci

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

Makup za venčanje
Make-up

Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana

tečni hajlajteri
Make-up

Tečni hajlajteri za blistavu i sjajnu kožu: Isprobajte jedan od ova četiri