Emma Watson postaje ambasadorka novog ženskog mirisa brenda Prada

Prada je danas objavila da će glumica, aktivistkinja i UN-ova ambasadorka dobre volje za žene – Emma Watson – predvoditi kampanju za novi ženski miris koji će uskoro biti plasiran na tržište, a koji će širom sveta biti predstavljen 22. avgusta.

U svojoj prvoj saradnji s brendom Prada,  Emma Watson debitovaće i kao rediteljka kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju za štampu.

ZAŠTO BAŠ EMMA WATSON?

Emma je, kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti, istinsko oličenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada. Ona ispisuje nova pravila ženstvenosti propraćena neprekidnom evolucijom, zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvek verna sama sebi. Njena duboka povezanost s društveno angažovanom generacijom, koja zagovara promene i osnaživanje, čini je ženom koju je nemoguće smestiti unutar okvira. Ona svoj uticaj koristi kako bi nadahnula i podstakla osobe nezavisno od njihovih godina ili pola. Drugim rečima – utelovljenje je inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada.

„Prada oduvek prevazilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala lepote, a brend je prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja preispituje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu učestvovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način”, kaže slavna glumica.

„Emma Watson odiše snažnom elegancijom i brižnim, angažovanim duhom, zbog kog odlučno stremi ka pozitivnoj evoluciji i na taj način savršeno dočarava novi ženski miris brenda Prada. Širok opus njenog rada – od glume do aktivizma – i više je nego inspirativan, a svaki pojedinačni deo iskaz je njene autentičnosti i veštine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažovanoj generaciji koja zahteva autentičnost”, ističeYann Andrea, glavna direktorka međunarodnog sektora Prada Beauty.

Povezani članci

Istražili smo: Ovo je savršen parfem za vaš horoskopski znak
Parfemi

Istražili smo: Ovo je savršen parfem za vaš horoskopski znak

Stigla je nova kolekcija LOUIS VUITTON X YAYOI KUSAMA parfema
Parfemi

Stigla je nova kolekcija LOUIS VUITTON X YAYOI KUSAMA parfema

Q by Dolce & Gabbana
Parfemi

Dostojan kraljice: Šta treba da znate o novom parfemu Q BY DOLCE & GABBANA

BOSS The Scent Magnetic for Him
Parfemi

#GIVEAWAY: BOSS The Scent Magnetic for Him – savršen poklon za Dan zaljubljenih

nove mirisne note
Parfemi

U ove tri nove mirisne note tako se lako zaljubiti!

kako pravilno čuvati parfem
Parfemi

Da li čuvate parfeme na pravilan način? Izbegnite najčešću grešku!