Emma Watson postaje ambasadorka novog ženskog mirisa brenda Prada

Prada je danas objavila da će glumica, aktivistkinja i UN-ova ambasadorka dobre volje za žene – Emma Watson – predvoditi kampanju za novi ženski miris koji će uskoro biti plasiran na tržište, a koji će širom sveta biti predstavljen 22. avgusta.

U svojoj prvoj saradnji s brendom Prada,  Emma Watson debitovaće i kao rediteljka kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju za štampu.

ZAŠTO BAŠ EMMA WATSON?

Emma je, kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti, istinsko oličenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada. Ona ispisuje nova pravila ženstvenosti propraćena neprekidnom evolucijom, zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvek verna sama sebi. Njena duboka povezanost s društveno angažovanom generacijom, koja zagovara promene i osnaživanje, čini je ženom koju je nemoguće smestiti unutar okvira. Ona svoj uticaj koristi kako bi nadahnula i podstakla osobe nezavisno od njihovih godina ili pola. Drugim rečima – utelovljenje je inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada.

„Prada oduvek prevazilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala lepote, a brend je prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja preispituje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu učestvovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način”, kaže slavna glumica.

„Emma Watson odiše snažnom elegancijom i brižnim, angažovanim duhom, zbog kog odlučno stremi ka pozitivnoj evoluciji i na taj način savršeno dočarava novi ženski miris brenda Prada. Širok opus njenog rada – od glume do aktivizma – i više je nego inspirativan, a svaki pojedinačni deo iskaz je njene autentičnosti i veštine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažovanoj generaciji koja zahteva autentičnost”, ističeYann Andrea, glavna direktorka međunarodnog sektora Prada Beauty.

Povezani članci

parfemski noviteti septembar 2023
Parfemi

3 parfemska noviteta koja ćete momentalno poželeti da pomirišete: Septembar 2023.

parfem
Parfemi

Da li biste poneli parfem sa notama povrća?

wildly me
Parfemi

Millie Bobby Brown lansira svoj prvi parfem – WILDLY ME

myslf
Parfemi

Zbog čega je baš Austin Butler izabran za zaštitno lice novog YSL BEAUTY parfema MYSLF

Miley Cyrus zaštitno lice Gucci Flora Gorgeous Magnolia
Parfemi

Miley Cyrus kao zvezda nove Gucci kampanje za parfemsku vodu Flora Gorgeous Magnolia

beyonce parfem
Parfemi

Beyonce najavila novi parfem sa svojim potpisom. Jedva čekamo!