Da li je ovo novi način nošenja senke u 2024. godini?

Ružičaste senke koje akcentuju unutrašnje uglove očiju za Dior je osmislio Peter Philips. Izgledaju tako sveže: savršeno za tople dane pred nama!

Zaboravite teške olovke za oči i nanošenje maskare. Peter Philips, kreativni direktor Dior makeupa, kreirao je nov način šminkanja očiju koji podrazumeva upotrebu svetlucave ružičaste senke (nijansa maline). Za jesen/zimu 2024. Peter je kreirao iznenađujuće živopisne lookove. Sasvim suprotno od odeće, koja je inspirisana prvom konfekcijskom kolekcijom ove kuće iz 1967. godine, sa puno bež i zlatnih nijansi, Philips je pronašao inspiraciju u kolornom nasleđu Marca Bohana. Kako je Bohan, koji je proveo 30 godina kao dizajner kuće, bio ljubitelj ružičaste, unutrašnji uglovi očiju bili su ukrašeni ružičastim pigmentom.

Da bi stavio fokus na oči, Philips je upario „mrlje“ fluorescentne ružičaste senke sa, kako on kaže, čistim i prirodnim tenom. Koža modela pripremljena je kremom za negu i prajmerom. Potom je ten ujednačen pomoću preparata Dior Forever Skin Glow i Dior Forever Skin Correcta za prikrivanje nesavršenosti. Za kraj, Peter je upotrebio Dior Forever Glow Star Filter – kako bi dodao dašak svetlosti jagodicama, slepoočnicama, mostu nosa i Kupidonovom luku.

Bez rumenila, ovakav izgled kože je prirodan, blistav i stvara savršenu pozadinu za te moćne ružičaste oči. Ova smela boja sa namernim nesavršenostima spontano se koristi zarad stvaranja kontrastnog efekta, a osigurava vizionarski i bezvremenski izgled.

Boja je nanesena na kapke modela u obliku latica, dodajući mekoću ovom inače prodornom izgledu očiju. Maskara je takođe bila odsutna, a trepavice uvijene. Epilog? Look koji pomera makeup granice i ne prolazi nezapaženo. Pitanje je samo da li ste dovoljno smeli…

Uvodna fotografija: Instagram/@diorbeauty

Povezani članci

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

Makup za venčanje
Make-up

Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana

tečni hajlajteri
Make-up

Tečni hajlajteri za blistavu i sjajnu kožu: Isprobajte jedan od ova četiri