CHANEL holiday beauty kolekcija: Proizvodi koji će vam upotpuniti prazničnu atmosferu

Bez obzira na to što ima još više od mesec dana do božićnih i novogodišnjih praznika, naša redakcija polako ulazi u praznično raspoloženje – i to zahvaljujući Chanel beauty novitetima.

Inspirisana Mesecom, Ask for the Moon kolekcija sadrži pudere za lice, senke za oči, ruževe za usne, lakove za nokte, te svetlucavo ulje i gel za telo u nijansama različitih aspekata ovog nebeskog tela – kada je u senci ili obasjan sučevom svetlosti. Za nadolazeće praznike kompanija Chanel pripremila je beauty proizvode koji će vam pomoći da zablistate u zimskim danima, kao i na božićnim i novogodišnjim žurkama.

Blistavi puderi za lice

Prvi u nizu je Éclat Lunaire Oversize Illuminating puder za lice u prahu, koji na sebi ima otisnutu bočicu kultnog Chanela No.5. Dolazi u dve nijanse, a zahvaljujući mekom sedefastom sjaju može vam poslužiti za konturisanje lica i ujednačavanje tena. Budući da sadrži svetlucave čestice u zlatnoj i bronzanoj nijansi, odličan je izbor za praznične žurke.

Svetlucave palete senki za oči

Nova paleta Les 4 Ombres – Ombres de Lune, koja se sastoji od četiri senke za oči, odlikuje kombinacijom delikatnih i očaravajućih nijansi – od mat braon preko sedefastih bakarnih i bronzanih, do svetlucavo zlatnih tonova. Osim ove palete, možete se odlučiti i Duo Lumière senke za oči u prozironoj gel formulaciji. Dolaze u zlatnoj i bronzanoj nijansi, koje ostavljaju svetlucav trag na kapcima, te pružaju očima dubinu i sjaj.

Ruževi za usne intenzivnih boja

Novi ruž visokog intenziteta Rouge Allure L’Extrait oblaže usne toplom, blistavom bojom. Možete eksperimentisati sa sve četiri nijanse – topla braon, braon sa primesama ružičaste, narandžasto crvena, te boja trešnje. Osim ova četiri ruža, tu je i Rouge Allure Laque – sjajni tekući ruž satenskog sjaja, koji dolazi u dve nijanse.

Lakovi za nokte inspirisani bojama minerala

Neophodan dodatak svakom prazničnom look-u su Le Vernis lakovi za nokte, koji dolaze u tri nijanse inspirisane mineralima – braon crvena, zlatno-khaki i jantarna nijansa.

Svetulcavo ulje i gel za telo

Dva proizvoda za negu tela – svetlucavo ulje i gel – deo su praznične Chanel beauty kolekcije. Ulje za telo bogate, zadivljujuće, raskošne teksture daje suptilan sjaj koži, dok njegova lagana formula čini kožu hidratantnom. Miriše poput legendarnog Chanel No.5 parfema. Gel na bazi vode prepun je bisernih čestica, a miriše poput Coco Mademoiselle parfema.

Foto: PR, chanel.beauty

Povezani članci

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

Makup za venčanje
Make-up

Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana

tečni hajlajteri
Make-up

Tečni hajlajteri za blistavu i sjajnu kožu: Isprobajte jedan od ova četiri