Pogledajte neverovatne fotografije koje prate novu bridal kolekciju Nine Rajak

Bridal kolekcija Nine Rajak nosi naziv Metamorfoza, a fotografije je snimio čuveni fotografski dvojac Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna na slanom jezeru Tuz u Turskoj.

Dizajnerka Nina Rajak je za sam kraj godine pripremila bridal kolekciju (kolekciju venčanica i belih haljina) pod naziovm Metamorfoza za koju je editorijal snimljen u Turskoj, na slanom jezeru Tuz, poznatom po svojoj vibrantnoj roze boji. Za fotografije kolekcije, koje zaista oduzimaju dah, zaslužan je fotografski par HiiShii (Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna).

Želja za promenom

Metamorfoza znači promenu oblika ili prirode stvari ili osobe u potpuno drugačiju. Nakon više od deset godina karijere, Nina Rajak obeležava i više od deset godina rasta, metamorfoze i jačanja feminizma.

Ova bridal kolekcija okrenuta je budućnosti, inspirisana transformacijom ženskih identiteta, perspektiva i životnih ciljeva. Sve je u tome da je njen univerzum svestan, emancipovan i neustrašiv. Njene vrednosti su se promenile; ona nije ničija druga polovina, niti joj treba druga polovina da bude cela. Ona može da se transformiše u koga god želi, a da nije ograničena konvencionalnim društvenim očekivanjima i normama,“ objašnjava Nina.

bridal kolekcija nine rajak

Istovremeno moćni i delikatni modeli

Kolekciju čine zamršeno konstruisani komadi Nine Rajak, od kojih mnogi spajaju ručno izvedene tehnike mode sa 3D štampanim panelima i inovativnim materijalima.

Svaki od modela koje donosi nova bridal kolekcija Nine Rajak je delikatan, ženstven i razigran, istovremeno moćan, ekspresivan i ekstravagantan.

Lice kampanje je Lea Davogić, za stajling je zaslužna Irena Jovanović, a deo nakita je posebno za ovu priliku radio Nina Rajak Atelier, kao i Goldy Jewelery.

Podsećamo, Nina Rajak je prošlog meseca dobila nagradu magazina ELLE za dizajnerku godine, a nedavno je promovisala i kolekciju Ready To Wear, koja je prošla izuzetno zapaženo širom zemlje.

bridal kolekcija nine rajak

Kolekcija Nine Rajak dostupna je na dve lokacije: Masarikova 37, Subotica i Designer’s District u Beogradu. Web: ninarajak.com. Instagram: @ninarajakatelier.

Povezani članci

Marija Tarlać
Moda

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i la dolce vita stilom

Llisca
Moda

Zavirite u novu Lisca kolekciju kupaćíh kostima i odaberite savršen model za sebe!

sandale ukrašene cvećem
Moda

Blooming trend: Sandale ukrašene cvećem

crna haljina
Moda

Crna haljina: 10 savršenih modela koje smo pronašli u Peppermint Fashion Store oazi

uniukiyo
Moda

Stigla je nova kolekcija! UniUkiyo je brend torbi za koji morate znati

Diesel
Moda

WELCOME TO SUCCESSFUL LIVING: Prolećna kampanja brenda Diesel pomera granice kreativnosti