B/D GIVEAWAY: Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Matte puder, inovacija na pola puta između mejkapa i nege kože

Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Matte puder prvi je na listi poklona u okviru našeg darivanja koje će trajati sve do 15. januara!

Darivanje, kao i primanje poklona, činovi su koji daju posebnu draž prazničnom periodu. Zato smo, u saradnji sa našim prijateljima, odlučili da preuzmemo ulogu Deda Mraza. Pozivamo vas da u predstojećem periodu budete sa nama i uživate u svim onim divnim iznenađenjima koje vas očekuju, a koje i sami priželjkujemo ispod jelke. Prvo u nizu je Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Matte puder 3 C240!

Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Matte: Puder sa neprimetnom završnicom

JEDINSTVENA FORMULA ZA JEDINSTVENE REZULTATE

Sa Prisme Libre Skin-Caring Matte puderom, Givenchy otkriva svetleći mat temelj sa 97% formulom prirodnog porekla, nudeći izuzetne rezultate: 24-časovni mat finiš, 24-časovni ujednačen ten, 24 sata blurovanog efekta i osam sati onog hidratantnog. Jedinstvena formula brenda Givenchy uspeva da ujedini suprotnosti: lagana i meka, omogućava koži da diše i „živi“, dok obezbeđuje dugotrajnu postojanost, ograničen prenos i otpornost na vlažnost.

82% NEGUJUĆIH SASTOJAKA

Na pola puta između šminke i nege kože, Prisme Libre Skin-Caring Matte formula sastoji se od 82% sastojaka za negu kože. Sadrži ekstrakt nasturtijuma – sastojak potpisa Prisme Libre grupacije, „kiseonik za ćelije“ koji doprinosi pospešivanju ćelijskog metabolizma, što utiče na oživljavanju prirodne blistavosti kože. Istovremeno, roze glina, poznata po omekšavajućim i pročišćavajućim svojstvima, i ekstrakt anata doprinose zatezanju pora, ublažavanju nesavršenosti i poboljšavaju ten. Na kraju, „razmekšavanjem“ održavaju kožu hidriranom

BESPREKORNA ŠMINKA NA POVRŠINI SA SAVRŠENOM AKCIJOM U SRCU EPIDERMISA

Prisme Libre Skin-Caring Matte pruža neposredan efekat zamućenja kože (za 93% žena koje su ga testirale), glatku teksturu kože (91%) i blistav ten (91%). Učestalim korišćenjem, vremenom, poboljšava kvalitet kože. Ten svakoga dana postaje prirodno lepši (+11%), koža izgleda mat (+14%), dok su pore manje vidljive (-11%).

1/ Test izvršen na 102 žene uzrasta od 20 do 40 godina tokom 1 nedelje

2/ Klinički je testiran na goloj koži, sproveo dermatolog na 32 teme posle 4 nedelje

PRIRODNE NIJANSE

Prisme Libre Skin-Caring Matte dostupan je u 35 različitih nijansi. Prirodne, sveže boje odgovaraju svim tonovima kože i ističu prirodne crte lica. Ten je usavršen i ulepšan. Korišćenje ovog proizvoda krajnje je jednostavno: njegova meka, lagana tekstura može se naneti vrhovima prstiju, sunđerom ili četkicom kako bi se postigla odgovarajuća pokrivenost. Zatim se može raširiti i stopiti s kožom laganim, tapkajućim pokretima. Za kompletan ritual usavršavanja kože, asortiman Prisme Libre SkinCaring Matte boja razvijen je u harmoniji sa Prisme Libre nijansama. Svaka nijansa odgovara jednom od šest postojećih pudera u prahu. Prisme Libre Loose Powder može se naneti preko T-zone ili celog lica nakon nanošenja pudera kako bi se intenzivirao efekat osvetljenja.

RECIKLABILNA AMBALAŽA

Svi grafički Prisme Libre kodovi ogledaju se u bočici nove osnove: valjarskom dizajnu sa kvadratnom bazom i velikom crnom kapom sa potpisom 4G pečata kuće. Staklo ima promrzli izgled, što je znak mat završne formule. Kao i u slučaju pudera Prisme Libre Skin-Caring Glow, ova jedinstvena ambalaža dizajnirana u skladu sa peravilima ekološke odgovornosti. Pumpa se može odvrnuti i odvojiti od boce radi lakšeg recikliranja. Sva ambalaža sadrži reciklirane materijale: 72% plastike (PCR2) u poklopcu i 15% visokokvalitetno reciklirano stakla u boci. Kutija, koja se takođe može reciklirati, napravljena je od kartona od održavanih šuma, dok su mastila koja se koriste biljnog porekla.

1/ U zavisnosti od lokalnih uputstava

2/ Post potrošač recikliran

Foto: PR

Povezani članci

korektori
Make-up

Ovi korektori, osim efikasnog prikrivanja nesavršenosti, osiguraće koži i bonus benefite

najbolja šminkerka
Make-up

Insajderski saveti: Kako da izaberete šminkerku / šminkera čija će vas usluga oduševiti

L'Absolu Rouge Intimatte
Make-up

Saznali smo sve o L’Absolu Rouge Intimatte, novom ružu iz Lancôme-a

četkica za maskaru
Make-up

Četkica za maskaru: Kako da odaberete onu koja će izvući maksimum iz vaših prirodnih trepavica?

Najbolji beauty momenti sa 95. dodele Oskara po našem izboru
Make-up

Najbolji beauty momenti sa 95. dodele Oskara po našem izboru

Znate li ko su digitalni beauty influenseri?
Make-up

Znate li ko su digitalni beauty influenseri?