Anne Hathaway čini usne punijim… ukosnicom!

Anne Hathaway primenjuje zaista neobičan trik za lažiranje punijeg izgleda usana.

Ko bi rekao da i dame sa crvenog tepiha, poput Anne Hathaway, primenjuju neke neobične beauty trikove. Dobitnica Oskara objavila je video na TikToku, u kojem joj hair stilista Adir Abergel pravi frizuru za potrebe snimanja nove kampanje brenda Shiseido. Međutim, beauty trik, koji je podelila, nema nikakve veze sa kosom – osim alata koji koristi. O čemu je zapravo reč?

Anne je došla na set, pogledala se u ogledalo i primetila da je njena gornja usna izgubila svežinu i punoću. Da bi spasila stvar, od Abergela je tražila ukosnicu. Pomoću nje, stimulisala je usnu kako bi pospešila cirkulaciju. Svi su je čudno gledali, ali ona je počela nežno da pritiska šiljke ukosnice uz ivice svoje gornje usne. Definitivno, ovaj postupak ne može da uradi ono što mogu da učine injekcioni fileri, ali – prema dermatološkinji Moni Gohara – poznata glumica ne zaslužuje čudne poglede.

„To stvara traumu, krv dospeva u usne i kratkoročno popunjava kožu“, kaže dr Gohara. Ipak, ona upozorava da previše agresivno bockanje može da prouzrokuje probleme. „Bockanje kod kuće može da uzrokuje infekciju, pa budite izuzetno oprezni!“

I Anne Hathaway je svesna te činjenice. Ona kaže da možete preterati i savetuje da budete nežni, te da ovaj postupak ne ponavljate duže od 30 sekundi. Ako primetite krv, znajte da ste preterali. Naravno, pre postupka, obavezno dezinfikujte ukosnicu!

Foto: Instagram/@hairbyadir

Povezani članci

Mistovi za lice
Nega

Beauty Desk lista: Mistovi za lice koji donose instant osveženje

hidratantne kreme za negu masne kože
Nega

Hidratantne kreme za masnu kožu lica koje vam preporučujemo da isprobate ovog leta

za zaštitu od sunca
Nega

Kako da odabrate adekvatan SPF preparat za svoj tip kože

uljani čistači
Nega

Najbolji uljani čistači koji će promeniti vašu rutinu nege kože – Beauty Desk lista

iscpucale pete
Nega

Kako da se pobrinete za suve, ispucale pete?

sredstvo za čišćenje lica
Nega

Beauty osnove: Kako odabrati najbolje sredstvo za čišćenje lica za vaš tip kože