5 beauty trendova koji su dominirali na Nedelji mode u Njujorku

Jedno je sigurno – narednih pet beauty trendova za jesen/zimu 2024. neprolaze nezapaženo. Možda i vi poželite da ih prigrlite (bar neki od njih)!

Beauty trendovi prikazani na Nedelji mode u Njujorku za jesen/zimu 2024. bazirali su se na razmazanom make-upu, razbarušenoj kosi i naglašenim očima. Mogli bismo ih opisati kao retro, ​​realistične i upečatljive, ali bez mnogo napora. Mokre frizure, šalovi i marame kao dodaci za kosu, pletenice koje su dobile dodatnu teksturu kroz kreativno pletenje i stilizaciju… Kao da su dizajneri hteli da nam poruče da je poenta narednih beauty trendova da se trudimo, ali ne previše.

5 BEAUTY TRENDOVA KOJI 100% PRIVLAČE PAŽNJU

Stilizovane pletenice

Pletenice već dugo ne napuštaju catwalk scenu. Tako je i ovog puta – počevši od onih zategnutih francuskih, preko dua „zmijastih“ pletenica sa uvijenim krajevima, pa sve do vertikalnih pletenica sa žicom (rezerisanih samo za hrabre!). Toliko je varijacija na temu!

Artistički pečat na očima

Crni ajlajner i predimenzionirane trepavice dominirale su jesenjim pistama. Kod određenih dizajnera, one su dostigle natprirodne nivoe, te osigurale lutkasti izgled, kod drugih mogli smo zapaziti zamrljane lookove i pune rubove crne senke, dok su kod trećih crne konture bile isprekidane grafičkim belim kontrastom.

Vreme je za šalove i marame!

Pomerite se, trake! Šalovi i marame stupaju na scenu. U igri su tkanine oivičene volanima, zajedno sa iteracijama kože i brokata, kao i one svetlucave, koje pružaju šik efekat. Svileni šalovi sa šarama vezani ispod brade donose estetiku 60-ih. A, bez obzira na vaš izbor, smatrajte da su loši dani kada je kosa u pitanju prošlost.

Ko kaže da sve mora biti besprekoro?!

Šminka viđena kod određenih dizajnera imala je zamrljan, jutarnji prizvuk, dok je pak kod drugih podsećala na kraj lude žurke.

Mokra kosa

Ne dozvolite da vam se kosa osuši! Wet look je tu da ostane, dok su varijacije na ovu temu različite: kosa začešljana unazad, vlažni pramenovi rašireni preko čela, uvučeni u rep na potiljku… Kako god vam je volja!

Uvodna fotografija: Instagram/@prabalgurung

Povezani članci

BB manikir
Make-up

BB manikir: Novi minimalistički trend

clinique black honey
Make-up

Kultna nijansa BLACK HONEY stiže u formi dva nova proizvoda: ulja za usne & obraze – i maskare!

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!