30 manikir ideja za Dan zaljubljenih: Koja vam se najviše dopada?

Predstavljamo vam, ni manje ni više, nego tačno 30 manikir ideja, inspirisanih Danom zaljubljenih…

Dan zaljubljenih može da nam posluži kao izgovor da na noktima ,,ponesemo“ neku od ovih 30 manikir ideja. Svaki od nail trendova koje vam predstavljamo u nastavku obuhvata različite ružičaste i crvene detalje. A šta biste vi izdvojili kao svoj favorit?

Manikir kao posebna vrsta umetnosti

Slobodno možemo reći da se manikir danas smatra vidom umetnosti, budući da pojedini kreativci od noktiju prave istinska remek-dela. Od neutralnih i minimalističkih do razigranih dizajna – mogućnosti su beskonačne. Oni koji se bave manikirom svakodnevno donose bezbroj novih ideja, mešajući boje, teksture i tehnike za izradu jedinstvenih i zadivljujućih noktiju. Lepota nije samo u tehničkoj veštini, već i u bezgraničnoj mašti koja pokreće ove dizajnere da pomeraju granice konvencionalne estetike. Dakle, manikir – baš poput odevne kombinacije – odražava stil pojedinca.

Nokti inspirisani Danom zaljubljenih

Razmislite o klasičnom crvenom i roze ombre dizajnu, gde gradijent prelazi iz duboke, jarke crvene u meku, rumeno ružičastu. Alternativno, možete se odlučiti za šarmantni manikir sa temom srca, koji sadrži divne akcente srca na neutralnoj pozadini. Ako više volite suptilniji pristup, nežni crveni ili ružičasti tonovi noktiju takođe mogu odgovoriti na temu. Pored ovih ideja, tu su i brojni drugi detalji, poput mašnica i ruža, koje možete implementirati u dizajn.

Izaberite neku od ovih 30 manikir ideja za Valentinovo

Foto: Instagram @naileditbeauty, @bycheznails, @monika__nails

Sadržaj naveden u ovom članku napisan je samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet ili konsultaciju. Naglašavamo da se BeautyDesk.rs ne bavi pružanjem medicinskih saveta ili usluga. Mišljenja i sadržaj uključeni u članak samo su stavovi autora, te ne treba da se koriste kao zamena za ekspertsko mišljenje ili konsultaciju, niti BeautyDesk.rs može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu oslanjanjem na sadržaj članka.

Povezani članci

BB manikir
Make-up

BB manikir: Novi minimalistički trend

clinique black honey
Make-up

Kultna nijansa BLACK HONEY stiže u formi dva nova proizvoda: ulja za usne & obraze – i maskare!

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!