3  Lancôme noviteta na koja vredi obratiti pažnju

Kada je o brendu Lancôme reč, priznaćemo vam da s nestrpljenjem iščekujemo svako njegovo naredno iznenađenje. Ovog meseca, popularni brend nije nam priredio samo jedno, već čak tri. Prva dva vezana su za lansiranje novih proizvoda, a treće za prvu lokalnu Lancôme kampanju u našoj regiji.

NOVE LANCÔME ZVEZDE

IDÔLE NECTAR PARFEMSKA VODA

Dobro došli u doba novih gurmanskih mirisa! Novu Idôle Nectar parfemsku vodu stvorili su parfimeri zaslužni za originalni miris – Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec i Adriana Medina. U njoj iznova predstavljaju karakteristične note originala, uz dodatak iznenađujuće note kokica. Tekstura joj je sveža i obogaćena tonovima žitarica i karamele. Ovaj neverovatno kreativan spoj suprotstavlja se tradicionalnim pravilima aroma za izradu mirisa i predstavlja inovaciju kojom Idôle linija mirisa pokreće revoluciju, korak ispred svog vremena. Drugim rečima, neodoljiv miris dobija revolucionaran obrt!

Cena: 25 ml 6.590 din, 50 ml 10.490 din.

HYPNÔSE LE 8 MASKARA

Lancôme, kao predvodnik nauke o trepavicama od 1967. godine, sada spaja svoja znanja iz područja nege kože i trepavica kako bi luksuznu maskaru podigao na novi nivo. Tajna revitaliziranih trepavica leži u formulaciji s osam različitih koncentrisanih aminokiselina i 91% negujućeg crnog balzama prve negujuće Lancôme maskare za volumen. Izbacivanjem voska i obogaćivanjem formule negujućim sastojcima, Le 8 Hypnôse nudi novi doživljaj maskare.

Cena: 4.509 din.

PRVA LANCÔME LOKALNA KAMPANJA U NAŠOJ REGIJI

Nega kože je stvar poverenja. Od svog lansiranja 2009. godine, Lancôme Advanced Génifique postao je globalni fenomen s više od 35 miliona prodatih bočica širom sveta, a sada je snimio prvu lokalnu kampanju u Adria-Balkan regiji s glumicom Anđelom Jovanović, istinskim simbolom prirodne lepote i talenta. Advanced Génifique je Lancôme serum broj 1 za sve žene, svih godina, tipova i tonove kože. Dokazano pomaže prilikom jačanja i obnove mikrobioma kože, oslabljenog nakon agresivnih spoljnih uticaja, i to već od prve kapi.

Cena: 30 ml 10.190 din, 50 ml 13.590 din.

Proizvodi su dostupni na sajtu jasmin.rs , kao i u Sephora i Jasmin parfimerijama.

Povezani članci

dupes
Make-up

Šta su tačno “dupes”? O kakvim se duplikatima radi i zašto svi pričaju o njima?

make-up
Make-up

Šta će se naći na jesenjem make-up meniju?

M•A•C Studio Radiance Serum-Powered™
Make-up

Vreme je da vaša koža zablista: Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder!

„Pumpkin spice“
Make-up

„Pumpkin spice“ make-up obeležiće jesenju sezonu!

manikir
Make-up

10 jesenjih manikir ideja koje ćemo rado prigrliti

Lancôme x Louvre
Make-up

Spoj lepote i umetnosti: Nova saradnja LANCÔME x LOUVRE