Tamo gde rakovi pevaju: Napeti triler sa osnažujućom porukom upućenom ženama

Bestseler Njujork tajmsa Tamo gde rakovi pevaju dobio je svoju filmsku adaptaciju. Dirljiva priča autorke Delije Ovens, o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu, prožeta atmosferom kriminalističkog trilera, istražuje temu ljudske čežnje za pripadnošću, prve ljubavi, ali i upornosti, bez obzira na izazove.

Ne znam da li postoji mračna strana prirode ili samo inventivni načini da se preživi, nasuprot svim izgledima.“ To su reči glavne protagonistkinje, 24-godišnje britanske glumice Dejzi Edgar-Džouns na početku trejlera filma Tamo gde rakovi pevaju. Misteriozni ljubavni trougao, ubistvo bez ikakvih tragova i urota gradića protiv devojke koja je odrasla u divljini svakako su elementi koji obećavaju uzbudljiv triler, koji će nas držati u napetosti do samog kraja. A ako vam se učini da vam je lik Dejzi Edgar-Džouns poznat – verovatno ste u pravu. Velike su šanse da ste je gledali u seriji Normalni ljudi, adaptaciji čuvenog romana Sali Runi.

U trejleru se može čuti i duža verzija pesme filma Carolina koju je za potrebe filma napisala i otpevala Tejlor Svift.

Ovu zanimljivu misteriju najavila je producentkinja filma Ris Viderspun čije je oduševljenje knjigom zapravo bilo glavni razlog da krene u produkciju. Uz nju, ekipu filma čine rediteljka Olivia Njuman, producentkinja Lauren Nojstater, glavna glumica Dejzi Edgar Džouns, glumci Tejlor Džon Smit i Haris Dikinson i mnogi drugi. Njihov zaključak potvrđuje već rečeno – ova priča, čija poruka ima cilj da osnaži žene,i lik Kaje – zasigurno će nadahnuti i inspirisati mnoge.

Tamo gde rakovi pevaju u naše bioskope stiže 18. avgusta.

Pročitajte i… Stigao je prvi trejler za film Meni sa Anjom Tejlor Džoj i momentalno probudio našu radoznalost

Foto: Con FIlm Srbija

Povezani članci

Izložba Gabrielle Chanel Fashion Manifesto
Kultura

Ako putujete u London: Izložba GABRIELLE CHANEL. FASHION MANIFESTO otvorena je do 25. februara 2024.

fenomen barbie
Kultura

Beauty business: Šta se krije iza fenomena Barbie

11. izdanje femiksete
Kultura

Slušamo 11. izdanje Femiksete, jedine muzičke kompilacije u regionu koja se bavi promocijom ženskog muzičkog autorstva. A vi?

carrie bradshaw ne nosi lak za nokte
Kultura

Zašto Carrie Bradshaw ne nosi lak za nokte (i tek tako, to ima smisla)

nina milović
Intervju

MINI-INTERVJU: O ženskoj energiji sa Ninom Milović

ida prester sedamdeset
Kultura

Kako će izgledati vaš 70. rođendan? Nova pesma i spot Ide Prester SEDAMDESET govore baš o tome