Stigao je prvi trejler za film „Meni“ sa Anjom Tejlor Džoj i momentalno probudio našu radoznalost

Film koji je žanrovski okarakterisan kao – gastronomska horor komedija? A u glavnim ulogama su Anja Tejlor Džoj i Ralf Fajns? Možete se opkladiti da jedva čekamo premijeru! Pogledajte sa nama prvi trejler za film Meni.

Da li ste spremni da okusite delicije koje će šef  kuhinje spremati samo za vas? Iz studija Searchlight Pictures stiže prvi trejler za horor komediju koja u domaće bioskope stiže 17. novembra – film Meni (The Menu). U saopštenju iz distributerske kuće stiže komentar da je u ovo filmski užitak zbog kojeg ćemo poželeti da se upletemo u gastronomsku igricu šefa kuhinje egzotičnog restorana. Nakon odgledanog trejlera možemo reći da su sasvim u pravu – sa nestrpljenjem očekujemo ovo ostvarenje.

Radnja filma nas upoznaje sa mladim parom koji putuje na udaljeno ostravo kako bi jeli u ekskluzivnom restoram u kojem šef kuhinje priprema izvrsna jela, uz šokantna iznenađenja.

Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj ulaznica je ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave, ali i ozbiljnim istorijskim dramama poput filmova Severnjak (The Northman), Veštica: Narodna priča Nove Engleske (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su Birmingemska banda (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku italijanskog porekla Đinu Grej, a tu je i glavna rola u seriji Kraljičin gambit (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus.

Režiju filma potpisuje Mark Majlod (Igra prestola), dok je veliko glumačko ime, pored Anje Tajlor Džoj, i Britanac svetske karijere – Ralf Fajns čije uloge zahtevaju vremena kako bi se nabrojale, ali među najuspešnijim filmovima to su: Šindlerova lista, Bondovi filmovi Skajfol, Spekta, Nije vreme za umiranje, treći film o Kingsmenima The King’s Man: Početak, saga o Hariju Poteru u ulozi onoga čije ime se ne sme izgovarati… Nesumnjivo je da Ralf Fajns svojim duhom, neposrednošću i ozbiljnim britanskim akcentom zavređuje pažnju.

U ostalim ulogama su i Dženet Mektir, Nikolas Holt, Džon Legisamo i mnogi drugi.

Za početak prikazivanja u bioskopima širom zemlje određen je 17. novembar. Za sada, pogledajte prvi trejler.

Povezani članci

fuzija 04
Kultura

Na izložbi FUZIJA 04 čeka vas nakit u koji ćete se zaljubiti!

munje opet
Kultura

MUNJE OPET: Evo šta treba da znate o nastavku kultne domaće komedije

playlist luke black
Kultura

BD Playlist: Luke Black. Ovo su pesme koje slušamo na repeat

serija lažljivi život odraslih
Kultura

Serija u kojoj ćete uživati: Lažljivi život odraslih, po romanu Elene Ferrante

Kultura

VAVILON: Šta donose nove uloge Margot Robbie i Brada Pitta

moonage daydream
Kultura

Moonage Daydream: Film koji fanovi Davida Bowieja ne smeju propustiti