#ChooseKind: Ako ste voleli ČUDO, obratite pažnju na film BELA GOLUBICA: ČUDESNA PRIČA

Predstavljaju ga kao “uzbudljivo putovanje u ljudsko srce”. Film Bela golubica: Čudesna priča adaptacija je bestselera autorke R. H. Palasio, sa Helen Mirren i Gillian Anderson, koja upravo stiže u bioskope. Ako vam je potrebna priča koja vraća veru u ljudsku dobrotu – ovo je film za vas.

Nova adaptacija bestselera autorke R. H. Palasio, poznate po romanu Čudo, u režiji Marka Fostera (Čovek po imenu Oto i U potrazi za Nedođijom), tu je da nas inspiriše, dirne i podseti na snagu dobrote.

Roman koji je inspirisao film poznat je i po tome što je bio izvor inspiracije za pokret #ChooseKind (#BiramLjubaznost), koji naglašava važnost prijateljstva, ljubavi i ravnopravnosti.

Šta smo saznali o filmu Bela Golubica: Čudesna priča

Helen Mirren kao baka i Bryce Gheisar kao Julian u filmu Bela golubica: Čudesna priča. Fotografija via Blitz film

Bela Golubica: Čudesna priča otkriva novo poglavlje u priči o Julianu, liku koji je ostavio snažan utisak u prethodnom ostvarenju – Čudo, saznajemo od distributera Blitz filma. Nakon što je izbačen iz škole zbog nedoličnog ponašanja prema Agiju – Avgustu Pulmanu, glavnom junaku Čuda, Džulijan se sada suočava sa izazovima prilagođavanja. Da bi mu ukazala na snagu dobrote, Džulijanova baka (Helen Mirren) odlučuje je da mu ispriča doživljaje tokom nacističke okupacije u Francuskoj za vreme Drugog svetskog rata. Ona opisuje uspomenu iz mladosti – prijateljstvo sa dečakom koji ju je zaštitio od smrtne opasnosti.

U filmu u kojem blistaju zvezde Helen Mirren i Gillian Anderson, publika će biti svedok ljubavi i hrabrosti usred okrutne ratne stvarnosti. Bela golubica: Čudesna priča nastavlja tradiciju prethodnog filma Čudo slanjem snažne poruke o tome da jedan čin dobrote može promeniti sudbine i inspirisati druge da čine isto.

Foto i video: PR

Povezani članci

amalfi terasa
Kultura

La dolce vita u srcu Beograda: Otkrivamo novo mesto na Kosančićevom vencu

duet nevene i borisa
Kultura

Preslušajte duet Nevene i Borisa: Pesma koja nas poziva da preispitamo da li dovoljno cenimo ono što imamo

Claude Monet kuća
Kultura

Za sve ljubitelje impresionizma: Kuća u kojoj je živeo Claude Monet ponovo je otvorena za javnost

carrie bradshaw ne nosi lak za nokte
Kultura

Zašto Carrie Bradshaw ne nosi lak za nokte (i tek tako, to ima smisla)

drugi broj godišnjeg magazina SELFI
Kultura

Iz štampe je izašao drugi broj godišnjeg magazina SELFI, posvećenog ženskoj umetničkoj sceni 

griselda
Kultura

Kako je izgledala transformacija Sofije Vergare u Griseldu Blanco