Sada i ovde: Kako izgleda nova kolekcija nakita Marije Kilibarde

Prva kolekcija Marijinog brenda nakita KI bila je prepoznatljiva po lavirintu, simbolu koji nas podseća na to da izlaz uvek postoji. Nova kolekcija ima podjednako snažnu poruku – da je važan sadašnji trenutak, da budemo prisutni, sada i ovde, a glavni motiv je pin. Pozivamo vas da pogledate kako izgledaju komadi koje donosi nova kolekcija nakita Marije Kilibarde.

Kolekcija Present je više od nakita. Ona je izraz samopouzdanja da svoju filozofiju života ponosno nosimo i pokažemo svetu. Dokaz naše mudrosti da, poput čarolije, obične trenutke pretvaramo u večne. Lični putokaz i poziv da se bez zadrške prepustimo trenutku’’, kaže Marija o svojoj novoj kolekciji.

Nova linija nakita rađena je u saradnji sa zlatarom Stefanović 1886 i donosi sofisticirane i autentične komade nakita izrađene od srebra i 14-karatnog zlata. Jedino čisti i trajni materijali dostojni su ove intimne priče, a čine ih prstenje, minđuše, ogrlice i narukvice. Oblikovani su tako da plene svojom jednostavnošću, a onoga ko ih nosi uvek podsećaju na ono što je jedino važno – biti ovde i sada!

Na promociji održanoj u beogradskom hotelu Hyatt, Marija se obratilia svojim gostima i otkrila da iza inspiracije za kolekciju Present stoji njen kolega Slavko Beleslin. Promociju je pratio video sa Marijinim fotografijama i snažnom i emotivnom porukom, koja je mnoge dovela do suza.

Nova kolekcija nakita Marije Kilibarede dostupna je na sajtu ki.co.rs

Instagram: @ki.brands

I za sam kraj, znate li koje je značenje naziva Marijinog brenda nakita KI?

U pitanju je cirkularna životna energija sa kojom se rađamo, čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije i medicine. Energija sa kojom se rađamo postoji u nama, ali je ona usmerena i na ljude koji nas okružuju. Da bismo živeli u skladu sa sobom i okolinom, potrebno je da tu energiju ispoljimo, da je ponosno pokažemo i pustimo da nas vodi. I to sa osećajem sigurnosti i zadovoljstva. Odvažno i sa osmehom, potpuno slobodno i nesputano.

Za fotografije zahvaljujemo brendu KI i Marijinom PR timu.

Povezani članci

puf aksesoari
Moda

Puf aksesoari (iznova) osvajaju ulice!

boje
Moda

Prolećni kolorit: Ove boje dominiraće modnom scenom…

mugler
Moda

Mugler stiže u H&M: Saznali smo datum i donosimo prvi pogled na kolekciju

maksi teksas suknja
Moda

Ovog proleća maksi teksas suknja zauzima počasno mesto u našem oramaru!  

dragana ognjenović spring / summer 2023
Moda

Dragana Ognjenović Spring / Summer 2023: Pogledajte kako izgleda nova kolekcija. Plus: Prateći beauty look!

mikrogrudnjaci
Moda

Mikrogrudnjaci su ponovo aktuelna tema!