Ovo morate isprobati! Pronašli smo najjednostavniji TikTok trik za nanošenje ajlajnera

Praznici su tu i velika većina nas će želeti malo više šminke nego tokom “običnih” dana. Ajlajner je jedan od ključnih elemenata glam looka, ali – za mnoge od nas, kada pokušamo da ga izvedemo same – elegantna, pravilna, besprekorno ravna linija iznad oka može biti “nemoguća misija”. Šta možemo uraditi? Evo ideje – donosimo brz & efektan trik za nanošenje ajlajnera!

Ako ste imalo nalik na nas, u jedno smo sigurni – nećete odustati u potrazi za rešenjima koja će vam pomoći da same izvedete zanimljiv make-up look. Mi smo, zbog njegove jednostavnosti, zapazili eyeliner hack koji je predstavila beauty influenserka Bex, i odlučili da ga isprobamo. Probajte i vi, dovoljno je bukvalno nekoliko sekundi.

Šta treba da uradite? Bex je u videu objasnila da nam je potreban masniji krejon u željenoj nijansi. Mi smo izabrali Avon Glimmerstick u tamnoj nijansi šljive (Majestic Plum), a vi birajte svoju boju (crna, smeđa, tamnosiva, bordo, maslinasta, teget… sve su u opticaju.

Odabranim krejonom nacrtajte na kažiprstu tačku. Kažiprst postavite u sam ugao oka, a zatim povucite ka gore, prema mestu gde se završava luk obrva.

Rezultat – mekana i nežna linija, koju bukvalno svako može da uradi, bez obzira na iskustvo sa šminkom. A ko bi rekao da je upotreba prstiju kao alatke zapravo sve vreme bila ključ za brzu & efektnu liniju ajlanerom?!

Iako ovaj trik za nanošenje ajlajnera deluje jednostavno, znamo da će se dopasti samo nekima. Za one koji žele da ga isprobaju, ispod je Bexin video. A ako ne uspe, ne odustajte! Na TikTok-u postoji bezbroj makeup-up trikova. Javite nam kada pronađete “onaj pravi”!

P.S. I ovde smo pisali o sjajnim olovkama za oči! Bacite pogled!

Foto: Instagram / @patrickta

Povezani članci

KIKO Milano
Make-up

Osvojite kurs šminkanja i nove KIKO Milano proizvode!

AVON ULTRA COLOUR
Make-up

AVON ULTRA COLOUR kolekcija pomoći će vam da oslobodite svoju kreativnost

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!