Ovo morate isprobati! Pronašli smo najjednostavniji TikTok trik za nanošenje ajlajnera

Praznici su tu i velika većina nas će želeti malo više šminke nego tokom “običnih” dana. Ajlajner je jedan od ključnih elemenata glam looka, ali – za mnoge od nas, kada pokušamo da ga izvedemo same – elegantna, pravilna, besprekorno ravna linija iznad oka može biti “nemoguća misija”. Šta možemo uraditi? Evo ideje – donosimo brz & efektan trik za nanošenje ajlajnera!

Ako ste imalo nalik na nas, u jedno smo sigurni – nećete odustati u potrazi za rešenjima koja će vam pomoći da same izvedete zanimljiv make-up look. Mi smo, zbog njegove jednostavnosti, zapazili eyeliner hack koji je predstavila beauty influenserka Bex, i odlučili da ga isprobamo. Probajte i vi, dovoljno je bukvalno nekoliko sekundi.

Šta treba da uradite? Bex je u videu objasnila da nam je potreban masniji krejon u željenoj nijansi. Mi smo izabrali Avon Glimmerstick u tamnoj nijansi šljive (Majestic Plum), a vi birajte svoju boju (crna, smeđa, tamnosiva, bordo, maslinasta, teget… sve su u opticaju.

Odabranim krejonom nacrtajte na kažiprstu tačku. Kažiprst postavite u sam ugao oka, a zatim povucite ka gore, prema mestu gde se završava luk obrva.

Rezultat – mekana i nežna linija, koju bukvalno svako može da uradi, bez obzira na iskustvo sa šminkom. A ko bi rekao da je upotreba prstiju kao alatke zapravo sve vreme bila ključ za brzu & efektnu liniju ajlanerom?!

Iako ovaj trik za nanošenje ajlajnera deluje jednostavno, znamo da će se dopasti samo nekima. Za one koji žele da ga isprobaju, ispod je Bexin video. A ako ne uspe, ne odustajte! Na TikTok-u postoji bezbroj makeup-up trikova. Javite nam kada pronađete “onaj pravi”!

P.S. I ovde smo pisali o sjajnim olovkama za oči! Bacite pogled!

Foto: Instagram / @patrickta

Povezani članci

dupes
Make-up

Šta su tačno “dupes”? O kakvim se duplikatima radi i zašto svi pričaju o njima?

make-up
Make-up

Šta će se naći na jesenjem make-up meniju?

M•A•C Studio Radiance Serum-Powered™
Make-up

Vreme je da vaša koža zablista: Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder!

„Pumpkin spice“
Make-up

„Pumpkin spice“ make-up obeležiće jesenju sezonu!

manikir
Make-up

10 jesenjih manikir ideja koje ćemo rado prigrliti

Lancôme x Louvre
Make-up

Spoj lepote i umetnosti: Nova saradnja LANCÔME x LOUVRE