Preslušajte duet Nevene i Borisa: Pesma koja nas poziva da preispitamo da li dovoljno cenimo ono što imamo

Nevena Božović i Boris Režak su danas u Lisabon baru mts dvorane predstavili duetsku pesmu pod nazivom Laž u izdanju Magic Records.

Pesma Laž je nastala pre nekoliko godina i pisao sam je za sebe. Posle Neveninog poziva da snimimo duet, promenio sam joj prvobitnu namenu. Pre ove pesme pokušavali smo da nađemo neku koja i njoj i meni leži, pa smo došli na ideju da tekst ove pesme prilagodimo i ženskom vokalu. Na kraju smo dobili odličan rezultat i kvalitetnu pesmu. Pesma je o obostranoj prevari i izdaji partnera, ali ako se malo udubite, shvatite da je to uopštena priča o društvu. Laž je postala normalizovana i često se svima omakne, bila ona mala ili velika. Ljudi uglavnom ne umeju da cene ono što imaju i što im se nalazi ‘ispred nosa’ već olako ispuštaju dobre stvari, takoreći bacajući ih u blato, zarad kratkog zadovoljstva, statusa i sličnih prolaznih stvari… Mnogo toga danas se zasniva na lažima i lažnim odnosima, sve se vrti oko interesa. Nevenina i moja saradnja proizilazi iz iskrene želje za stvaranjem dobre muzike i da nju delimo sa ljudima,“ objasnio je Boris Režak ideju koja stoji iza pesme i naglasio da mu je drago što je snimio duet sa Nevenom, koleginicom koju veoma ceni i poštuje.

Kada sam razmišljala o tome kakav duet želim u svojoj karijeri, shvatila sam da mi je pre svega važno da to bude pesma u koju ću zaista verovati i da je izvedem s kolegom čiji rad cenim i pratim. To je upravo Boris Režak, jedan od najboljih muških vokala na ovim prostorima. Ovo je, slobodno mogu reći, lagana, pozitivna priča i saradnja na koju sam ponosna”, izjavila je Nevena Božović.

Boris je i najavio svoj dugoočekivani beogradski koncert, zakazan za 5. novembar u mts dvorani:

Srećan sam što, pored nove pesme, delim sa vama i vest da ću konačno imati koncert u mts dvorani. Koncert smo nazvali Nakon toliko godina, po istoimenom hitu, a ima i simboličan naziv jer nakon toliko godina karijere imam solistički koncert u Beogradu i unapred se radujem. Siguran sam da će mi se i Nevena pridružiti na sceni i da ćemo zajedno sa publikom otpevati “Laž”, završava zadovoljni Boris. Karte za Borisov koncert u prodaji su na sajtu mts dvorane i na blagajni dvorane.

Ali, da se vratimo na duet Nevene i Borisa. Boris je autor muzike, tekst je pisao zajedno sa Nikolom Raonićem, za aranžman je zaslužan Mahir Sarihodžić, a reditelj spota je Goran Kovačić. Uživajte u pesmi:

Fotografije: Sara Đokić

Povezani članci

amalfi terasa
Kultura

La dolce vita u srcu Beograda: Otkrivamo novo mesto na Kosančićevom vencu

Claude Monet kuća
Kultura

Za sve ljubitelje impresionizma: Kuća u kojoj je živeo Claude Monet ponovo je otvorena za javnost

drugi broj godišnjeg magazina SELFI
Kultura

Iz štampe je izašao drugi broj godišnjeg magazina SELFI, posvećenog ženskoj umetničkoj sceni 

griselda
Kultura

Kako je izgledala transformacija Sofije Vergare u Griseldu Blanco

sunce mamino
Kultura

Sve što treba da znate o domaćem filmu SUNCE MAMINO (a tu je i datum premijere!)

mreže festivala jadranske regije
Kultura

Pogledajte besplatno 5 nagrađivanih filmova!