Nova Charlotte Tilbury kolekcija ruževa inspirisana je zlatnom erom Holivuda

Charlotte Tilbury lansirala je novu kolekciju ruževa za usne, inspirisanu zlatnom erom Holivuda, a centralno lice kampanje je Kate Moss.

Nakon što je ostvarila uspešnu karijeru kao šminkerka, Charlotte Tilbury pokrenula je beauty brend Charlotte Tilbury Beauty Ltd. 2013. godine. Nije joj dugo trebalo da se pozicionira i kao uspešna beauty preduzetnica, a mnogi njeni make-up i skincare preparati dobili su brojna prestižna priznanja. Poslednja kolekcija u nizu koja je privukla veliku pažnju javnosti jeste nova linija karmina, inspirisana zlatnom erom Holivuda.

Visokopigmentirani ružičasti i crveni tonovi

Hollywood Beauty Icon Lipstick kolekcija obuhvata deset ruževa za usne – pet satenskih sjajnih ružičastih nijansi, te pet modernih mat crvenih boja. Zahvaljujući jakom pigmentu definišu konturu usana, te savršeno pristaju različitim tonovima kože. S obzirom na kvalitetne sastojke, ovi karmini usne čine mekanim i baršunastim.

Everyone can be an icon, baby!

Charlotte Tilbury

,,Svako može biti ikona“ – glavni je slogan ove kampanje, čije je jedno od zaštitnih lica Kate Moss. Charlotte je ovom manekenkom bila inspirisana prilikom kreiranja kolekcije, a naročito karmina satenske ružičaste nijanse. Ruž je prožet kristalnim pigmentima koji reflektiraju svetlost, što usne čini punijima u samo jednom potezu.

Uz ruževe, ovu kolekciju čine i olovke za usne istih nijansi, a Charlotte predlaže da uz njih koristite i novo ulje za usne Magic Lip Oil Crystal Elixir za sjajni finiš. Prozivode ovog brenda možete da pronađete u Sephora prodavnicama.

Foto: Instagram @charlottetilbury

Povezani članci

BB manikir
Make-up

BB manikir: Novi minimalistički trend

clinique black honey
Make-up

Kultna nijansa BLACK HONEY stiže u formi dva nova proizvoda: ulja za usne & obraze – i maskare!

Hromirani manikir
Make-up

Hromirani manikir u plavom ruhu sve je popularniji!

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!